Old Pic's.

Så var det måndag igen :) Veckorna går sjukt fort och känns som att man snart är 50, eller ? :S
Men men, dagen började med skola och sedan hem till pappsi en sväng. Gick ut och gick en rund och köpte en bättre kalender så att jag kan ha bättre koll på allt! haha.
Har pluggat lite och vilat för mitt revben är fucked up. Men äntligen har jag beställt tid och om de inte hittar felet stämmer jag dem! Har kommit på att det inte är så värst bra serice på det där, ibland ringer de inte upp och varför inte bara svara direkt istället? Hade varit bättre.
Hittade lite gammla bilder på en cd, närmare bestämt 08 såhär kommer några som jag bjuder på haha.


Jag och mina syskon :)


La familia :)


Lil'Sis :)


Syskona


Mamma & Anders :)

Från mina sysslingars place :) Mysig gård och fin utsikt :)


Söndag

Just nu har vi gäster och firar mamma som har fyllt år. Äter 3-rätters och väntar nu på efterrätten. Av mig har hon redan fått presenter men nu blev det lite annat. Har även hunnit disskutera lite kring brott och straff bland ungdomar med anders pappa som är kommisarie. Även han tyckte att det är viktigt att man visar klart och tydligt att det som man gör är fel när man är ung inom kriminalitet. Detta kan göra att de får en bättre framtid.
Nu blir det efterrätt! ha en fortsatt bra söndag.

Världens bästa mamma !:)


Rösta på Moderaterna!

Hemma efter en bra dag som började med skola, religion och sedan favoritämnet Samhäll. Disskuterade kring det vi hade som läxa tills idag, alltså om massmedia.
Efter skolan blev det åka upp till DH för att kolla på debatt mellan partierna. Måste säga att MUF:s representant ägde vänsterntjur"tanten" rejält. Sedan blev det gå runt och kolla, var som att vara på ett zoo haha! Man fick ju även klappa "djuren" men inte mata ;) Vi fick ju gratis inträde så varför inte liksom.
Besökte även sossarnas monter där de hade slogan: "Gör Reinfeldt arbetslös innan du blir det". Så gick och frågade henne vad de menade med den när de hade samma procent inom ungdomsarbetslösheten när de hade makten under Högkonjuktur som Moderaterna har nu när det är Lågkonjuktur. Då säger hon att ja men det var ju de äldre som hade makten då. Då frågade jag henne: "Jasså, så du tycker att man ska skylla ifrån sig när du står för ditt partis tyckande och handlingar?" Då hade hon inget bra svar utan vände på de och sa att alla är värda en annan chans.
Jaha, men tycker du inte att eftersom Moderaterna har bevisat att de klarar detta bättre ska behålla makten då?
Nej det tyckte hon inte eftersom hon gillar Socialdemokraterna sa hon, men hade inga argument att komma med mer. Så rösta inte på sossarna, ni märker de är inte så himla bra som de tror. Att de inte ens kan komma på en slogan bra nog säger ju allt. Istället väljer de en som istället är mer mot dem själva och utspelar dubbelmoral i deras ord.
Men om ni nu vill lägga höga skatter på folk som sitter hemma och bara lever på bidrag för att denna chans finns, så rösta på sossarna men jag hade nog föredragit att rösta på Moderaterna och få behålla sina pengar man gjort sig värd, själv istället för till människor som uttnyttjar den höga skatten.


Be that

Har precis pluggat på SH läxan som vi fick idag till imorgon. Faktiskt rätt rolig och intressant om hur massmedia är gentemot demokrati och hur de följer sina uppgifter. Även lite annat men det var dem uppgifterna jag tyckte var mest intressant. Så det är vad dagen har mest gått åt till.
När jag var i skolan trodde jag att jag hade tappat min mobil så gick en omväg hem för att kolla om jag hade gjort det och var jätte irriterad när jag kom hem men då låg min älskling där på bordet :D haha. Tur säger jag bara. Har också fått reda på smärtan i revbenet som jag just nu har kramper utav och därför inte kan sova. Det var att mina tarmar svullnar upp och trycker på revbenet.
Här nedan lite av en text ur "Blondinbella"s logginlägg, mycket bra skrivet tycker jag! Så alla var superwoman i ditt eget liv för det är och ska jag vara och kanske även bli bättre på ;)
Ingen skall någonsin kunna stampa ner på mig igen och om ska jag göra det till en bra sak, bevisa att jag är så mycket bättre för det vet jag att jag är.

Från Blondinbella:
Ingen har någonsin fått stampa på mina fötter eller trycka ner mig, de är som att slänga bensin på elden och jag presterar ännu bättre.
Ni är det viktigaste som finns i hela världen låt därför ingen kille, vän, lärare eller förälder få er att känna er dåliga och låt speciellt inte du själv få dig att känna dig dålig, du måste kämpa för dig själv!
Jag vet att man kommer långt här i livet genom att vara ödmjuk och snäll mot sig själv för då är man snäll mot andra. Mycket mer än så krävs det inte. Lovar mig att vara snälla mot er själva. Sluta upp att klanka ner på dig och börja tro på dig själv istället. Var superwoman i ditt eget liv!



 


So fucking good!

Spelas hos mig just nu, är såå bra! :)


Agnes

Sitter och lyssnar på musik och försöker bli frisk :) Imorse var jag helt yr och hade jätte ont i armen, men sen gick det över så trodde att jag hade klarat mig. Men nej har feber nu!
Har i alla fall hunnit med att plugga och sova läänge. Nu sitter jag med nya Elle och Agnes är SÅ vacker på fotona i tidningen. Sjukt snygga klänningar med från b la Blumarine, Stella McCartney, Pucci och D&G. Want them so badly.


Omslaget med klänning från Gucci


I did it

Dagen började med skola. Sovmorgon till 10.45 sedan engelska & svenska. Jag och Amanda har tolkat "Höga visan" idag. Sedan blev det stan och köpa present till mamma och fika med Maja för att disskutera lite kring MUF.
På vägen hem fick jag ett samtal att jag skulle gå till junedal för jag MÅSTE ta svininfluensan sprutan. Jag som varit lite skeptisk till den fick helt enkelt göra det. Känner inga biverkningar av den än i alla fall! Gubben som tog den (som förövrigt hade tjejhår så jag och mamma disskuterade kring om det var en kille eller tjej tills den började tala) frågade om jag var rädd. Nej det är jag inte svarade jag då för jag tycker sprutor är rätt kul haha. Då svarade han synd!
Kan ju undra vad han menade med det.


Kanske var tur att ta sprutan ändå, vill ju inte se ut såhär! ;P


The Whole Weekend

Hejsan

Nu sitter jag i morgonrock efter att ha badat i ca 2 timmar haha. Helgen har varit bra och i fredags var jag, emma och amanda hos Sofie. Lagade mat och så. Vi gjorde en efterrätt från "Halv åtta hos mig" som var suuper god! Bland de godaste desserter jag ätit så den är att rekomdendera. Vi var även en sväng på Artos 18-årsfest men vi var varken klädda eller iordning för fest så det slutade med att emma stannade där och vi andra drog hem till S igen.


Tjejmiddag med S, E & A.


Hahah


Efterrätten som vi blev mycket nöjda med ;)


Lördagen tillbringades dagen på Grand Hotell och sedan middag på Sir Simon's med MUF. På Grand var det talare, b la en tjej från justitsutskottet i riksdagen. Hon var väldigt bra och trevlig. Det var även extrastämma. Det var väldigt kul och lärorikt och det var intressant med all information.
På Sir Simon's blev det Black&White och sedan glass,grädde och banan till efterrätt. Det bestod även av tal och sång. Haha, jag och S slapp i alla fall ställa oss upp på stolen och "dricka ur"!



Jag och S :)





Hahah, tror nog S vann för värsta min ändå ;)



Lite dålig uppdatering men har helt enkelt inte orkat. Dessutom har min mage varit helt cp. Dock har jag hittat räddningen för det! Jag som trodde att jag skulle få stå ut med detta hemska för all framtid. Värmeplåster kallas det, och hjälper super. Det ända negativa med det är att man inte kan sova på magen (det får inte utså tryck) och det gör jag ju. Men man får väl vänja sig. Sen om det går sönder är det farligt för huden. Men allt annat är positivt!



Rainy day

Lite dålig uppdatering här men har inte orkat ta mig tiden, har gjort annat istället helt enkelt. Ibland känner man inte för att skriva i bloggen och driver ju ändå ingen storblogg ;)
Idag åkte N till New York så nu är jag och pappa själva. Dock så tycker jag nog att det är roligare när alla är hemma, då vi har tjejerna mot killen här hemma haha.
Gårdagen bestod av plugg och åt middag hos farmor och farfar. Var så längesedan jag tog tiden att besöka dem och man ska nog inte ta dem för givet. Rätt gammla nu ju haha. Sedan blev det åka hem för lite lite plugg och mys med tända ljus (som även N gillar).
Idag har jag pluggat och fikat på Claras med E och J. Ett mysigt café som jag personligen gillar mer på hösten/vintern. Då vill man sitta inne på ett litet, mysigt café. Precis som Claras.


Chasing Harry Winston

Måndag igen och dessa dagar måste vara dem man är som tröttast på. Dagen började i alla fall med skola och sedan plugg. Hela denna veckan kommer att bestå av just det, plugg. Har sjukt mycket att göra och har ett prov som kan dyka upp när som. Nu har jag i alla fall precis skrivit upp artikelnummer och dylikt om kläder som jag önskar mig från NY. Ska nämnligen få mina julklappar därifrån av pappa och hans tjej.
Imorgon ska jag äta lunch hos min söta farmor, var längesen man var där faktiskt. Så ska bli mysigt.
Nu blir det plugga igen och mysa med mammsen eftersom vi är själva i några dagar, så blev en liten snabbupdate.

Ett boktips bjuder jag på med:


Chasing Harry Winston - Lauren Weisberger


Sweet Sunday

Denna söndagen har varit mycket slapp och mysig. Jag och mamma älskar tända ljus så vi har tänt ljus lite överallt i huset.
Idag har jag pluggat mestadels men också har jag hunnit med att städa rummet, haft gäster, fikat ett antal ggr (bad) och nyss duschat och då skrubbat kroppen ordentligt. Brukar i och för sig göra det men idag extra mycket! haha. Älskar känslan efteråt och smeta på bodylotion så det blir extra bra.
Pluggar nu igen och det är det ända jag kan göra under en Lång period framöver. Vill inte ens säga vad vi har för då får jag panik, too much.
När jag städade rummet upptäckte jag något som jag fick av min morbror för längesedan, närmare bestämt 2005. Då hoppas jag ni vet att det var ett mycket speciellt år, nämnligen guldår för DIF.


Plansch med autografer från alla spelare


Fika eller plugg?

Det är det den frågan jag ställer mig själv just nu. J ville nämnligen att vi skulle fika men jag har ju såå mycket plugg! Har ju valt nyttigt före kul nästan hela denna helgen, så varför inte fortsätta i samma anda. haha. Dessutom är söndagar en dag som jag brukar gå runt hela dagen utan smink, rufsigt hår, sköna kläder och använda 3 - stegs proceduren från Clinique i mitt ansikte och bara ta hand om sig själv på andra sätt, en ego dag helt enkelt. Ska nog lägga i hårinpackningen från Paul Mitchell också. Har tipsat om dessa produkter innan och gör det igen ;)
Pappa hade med sig en liten gift och det var en resväska som jag behövde. Den var härifrån: http://www.cavalet.se/Webpages/welcome.aspx. Rekomenderar dessa, de har superbra detaljer som gör den bättre. T ex så hade min så att du får plats med extra mycket packning, I like. Packar alltid minst det dubbla än man behöver, men sen ångrar man ju sig alltid annars?

Haha, dog när jag såg denna. Roligaste affärsidén jag sett!  


00.00

(lördag 14 november) Sitter här och mumsar chips som är mitt favorit onyttiga-food. Lyssnar även på marietts och calles framträdande som var så fint. Fick nyss ett samtal av mr X (mina vänner knows who it is), om jag skulle komma på fest. För ett halvår sedan hade jag nog sagt ja, då jag brukade festa i princip båda dagar varje helg. Vad som hänt sen dess vet jag inte, men jag tycker inte att det är alls lika kul längre. Har tröttnat på att göra sådant och ser inte det roliga längre i att festa i princip varje helg. Känns som att jag har haft den tiden i mitt liv och gått vidare från det. Klart det kan uppskattas att göra det någon gång sådär, men inte på samma sätt. Sedan jag fick min magsjukdom och den blev värre när jag gjorde sådana saker så valde jag att dra ner på det. Och det var nog då jag upptäckte hur pinsamma faktiskt vissa är. Notera vissa, syftar inte på alla. En del kan ju även bli lite roliga men det är inget som lockar mig längre att ödsla tid på.  Och har även tänkt på dumma saker man själv gjort. Finns mycket man skulle vilja ha ogjort.
Man kan ha kul men det behöver inte gå i överdrift. Men alla mognar väl från det någon gång, lite pinsamt för dem som kommer i denna fas när de är äldre bara.
Inte det att jag menar att man aldrig ska festa, för det är klart jag fortfarande gör det. Men det finns olika sätt att göra det på. Känner också att det finns viktigare saker i livet att prioritera.
För min del är det just nu skolan och mina idéer som prioriteras. Har fått en del frågor om min senaste, och jag kommer ta upp mer om det när det är mer genomfört.



Jag för några månader sedan.


Spindeljakt m.m.

Dagen startade med en amerikansk frukost; fet men mättande! haha. Har också pluggat. Idag/ikväll har jag fått i uppdrag att vara barnvakt och inte fel när man får pengar för det haha.
Gårdagen var trevlig, åt tre rätters och checkade även Idol en sväng. Rätt person åkte ut tyckte jag. Bästa duetten var lätt Erik och Tove. Jätte söta tillsammans!
Nu ikväll har jag och mina syskon ätit popcorn som förrätt, tortellini och min specialsås till som b la var med kanel i, intressant va haha och sedan hallonglass. Tänkte att nu skulle vi ta extra mycket när vi är själva och detta slutade med att alla tre hade ont i magen. Har även hunnit med att jaga spindel. Fy vad stor och äcklig den var, snabb också. Fick ta bort alla kuddar osv från soffan för att hitta den, den ville ju inte dö frivilligt. Men efter lite jakt och skrik så är den äntligen borta!

Vid matbordet sa min lillebror: Vet du, när vi var på badhuset så såg jag en med en JÄTTE lång snopp! haha den gick hit ner (visade på byxorna).
Min lillasyster säger då: Ja det var ju han jag såg med! Den var jätte lång. För jag fick ju vara med i killarnas omklädningsrum eftersom vi var och badade med Anders.
Hahah jag kunde inte låta bli att skratta! Det var riktigt roligt. Speciellt när man hörde det IRL. En sjuåring och en sexåring som pratar om detta liksom haha.

Dagens:


Vit blus - Ralph Lauren, Tröja - Boomerang, Chinos - Boomerang




Efter spindeljakten fick vi städa!


Vi har även lagat mat och självklart popcorn innan maten ;)



Friday

Har precis kommit ut ur duschen och har smörjt in mig med bodybutter som är perfekt till min torra hy. Sitter även och äter äpple, vilket jag alltid gör efter jag duschat nuförtiden. Haha, denna trend har Sofie skapat till mig. Fick nämnligen produkter från The Body Shop av henne när jag fyllde år varav en tvål med klar äppellukt. Dessvärre var denna bara tillfällig och jag har ju blivit förälskad i den!
Ikväll får vi gäster så ska vara här hemma och äta osv. Ska även checka Idol och sen kanske jag ska träffa Sess.

Att det är fredagen den 13onde idag är något som jag tycker är jobbigt haha är jätte rädd för sådana saker. Får la se hur dagen kommer gå haha. Faktum är att dagen har inte börjat det bästa så får la se hur den slutar ;)
En godbit från Guetta:




Julen närmar sig

Nu när julen närmar sig sätter jag alltid på mig stora och gosiga tröjor så fort jag kommer hem. Så skönt och man slipper frysa. Sen blir det en kopp te med honung i förstås eller kaffe och sätta sig och plugga. Tycker nog vintern är ganska mysig ändå. Konstigt nog blir jag alltid en "hemmamänniska" då. Tycker det är för kallt att vistas ute då jag inte är kylans, människa utan värmens. Hittar hellre på något att göra inne och framförallt tappar jag lusten på att festa. Jag menar, hur mysigt är det att däcka ute i snön? Skämt åsido. Bättre med tända ljus och mys :) Ikväll ska jag se den nya serien "Glee", verkar vara funny.
Med julen kommer också en massa begär! Jag menar de nästan kommer ju till en eftersom man måste kolla upp exakt vad man ska önska sig i julklapp och det finns mycket jag vill ha. Det bara växer och växer med begär.
Dagen ägnas åt plugg utav demokrati och politik. En av mina favoritgrejer och kan avslöja att idén har med det att göra och jag har faktiskt tagit tag i den idag. Har även andra planer pågång och får hoppas att det går som jag vill, annars blir man så arg och besviken haha.

Dagens:


Blus -
In Wear, Jeans- Replay, Kavaj (under jackan)- Tiger of Sweden.


Kashmirsjal -
Våran Kåk (märke kmr inte ihåg)


Djävulens ryggrad

Jag som hör till alla som alltid är tidigt ute men som alltid lyckas komma försent ändå, har faktiskt bättrat på det jätte mycket de senaste. Idag var jag t o m 8 minuter tidigare än jag tänkt på morgonen, nice.
Dagen började med matte sen spanska där vi såg skräckfilm; Djävulens ryggrad. Den var väldigt läskig! Skrek till en gång för var nära att kissa på mig när "spöket" visade sig! En liten pojke som dött där ett barnhem för pojkar under andra världskriget var. Ska bli kul att se resten men lär resultera i att jag inte kommer kunna sova ordentligt haha. Är ju lite mörkrädd så.
Om ni ska se en skräckis så kan den vara värd att se skulle jag tro, inte en 10a kanske men i alla fall värd en 6-7 i betyg.


Finish the day

Idag var det skoldags igen. Det gör fortfarande ont dock men inte alls på samma nivå. Spelar fortfarande Toves låt nonstop, kan inte få nog på den!
En annan sak jag tycker är kul för tillfället är att vi läser om demokrati och det svenska statsskicket. I like a lot. I engelskan idag som för övrigt var det ända ämnet jag hade för dagen, fick vi välja på ett par uppgifter att skriva om från filmen vi såg, American History X. Den ena uppgiften jag valde var en händelse som är kopplad till racism som man varit med om. Det som jag skriver handlar om saker jag har fått höra och det finns en del sjuka grejer. Det är bara människor som inte har tillräcklig kunskap som tänker sådana saker. Från början tog Sverige in utländska för att man behövde arbetare, så därför ska vi faktiskt tacka dem för att Sverige är vad det är idag. Så ni rasister där ute, skaffa kunskap istället! En annan sak är att dessa människor skyller på de tar jobben från oss svenskar och att mycket är deras fel hur det är i dagens samhälle. Face yourself instead! Det var på lekis man kunde hålla på att skylla på varandra om sådana saker. Skulle kunna skriva så mycket mer om detta eftersom det är ett intressant ämne och jag tycker att folk som är rasistiska är så löjliga. Men jag hoppas att folk kan få i sig lite mer vett än sådan skit i huvudet.

Efter skolan var det plugg som gällde och sedan besökte jag min pappa och hans tjej. Även hennes pappa på bymarken, älskar deras hus med utsikt över hela jönköping i princip. Kollade på ett program om dvärgelefanter. Det hade jag ingen anning om att det fanns haha och det var som han sa, dessa kunde man ju nästan ha som husdjur. Sedan var det Bonde söker fru som gällde, haha bönderna är ju för goa. Speciellt den orangehårige.

Dagens:


Kjol:
H&M, Långärmad baströja: Mexx, Halsband: Birthday gift,





Nu blir det sovdags. Hoppas ni haft en bra dag för det har jag haft!


Paul Mitchell

Har sagt det innan, men säger det igen. Kan inte få nog av Paul Mitchells produkter som jag fick av mamma. Har fått höra många gånger att mitt hår är väldigt lent och dylikt. Dessa produkter ger även glans till håret så måste tipsa er om dem. Faktum är att resultat syns redan direkt efter du skölt ur det och håret torkat.
Vill speciellt rekomendera denna:


Starkt rekomenderad


time for bed

Strax ska jag ta och sova men har faktiskt blivit pigg av att vara hemma och vara sjuk i 2 dagar nu. Imorgon ska jag till skolan är planerna, så får ju hoppas att hälsan säger detsamma ;D
Jag har tillbringat kvällen med plugg och läst politik. Vissa som verkligen hatar att plugga förstår jag mig inte på, jo visst det kan vara jätte jobbigt vissa gånger när man tappat motivationen. Men hur kul är det inte att lära sig saker? Det är ju jätte viktigt att förstå varför saker och ting är i världen och hur man kan påverka det. Och att veta saker om varför saker och ting är som det är. Motivationen har jag nämt i ett annat inlägg och när man tappar den, till egentligen vilken sak som helst allt från pluggandet till att laga mat så är det viktigt att kunna finna den. Det gäller att lära känna sig själv och lära sig hur man själv finner den på bästa sätt. Just nu är min på topp och jag har massa idéer och mål som jag tänker genomföra.

Idag fick jag en gullig teckning av min lillasyster, hon hade målat av mig som en ängel. Sådana konstnärer är små barn haha.


Sweet


In the Ghetto

Sitter och pluggar och denna låten spelas om och om. Tove är så himla bra, även Eriks senaste i Idol. Den var ju magisk men tycker att Tove var mycket bra hon med och förtjänade bättre respons från juryn.


eyecandy

Smärtan under revbenet har fortfarande inte gått över och det är ganska jobbigt att det hugger till så fort man andas in. Skulle vara skönt att få slippa det snart. Igår kollade jag på Fotbollsgalan 2009. Lilla Jönköping fick ju vara med i ett klipp haha. Den absolut snyggaste på galan var ju Marcus Berg! Att man inte har upptäckt den snyggingen innan är ju ett under.
Är som sagt så skönt och bra att DIF stannar kvar i Allsvenskan. När jag var uppe i Sthlm i somras kollade jag på en av de matcher som de faktiskt vann och fick även träffa deras sportchef som hade fixat platserna åt oss via min morbror. Han var trevlig. De kommer lyckas bättre nästa år och hoppas även att landslaget gör det med deras nya tränare som verkar vara ganska rolig, såg han när han medverkade i norskens program.
Dagen blir lugn och skall försöka bli frisk. Hatar att vara hemma och vara sjuk och framförallt att ha den smärtan hela tiden. Nu ska jag ta en dusch och sedan plugga vidare.  


Snyggingen Marcus Berg


DIF in my heart

DIF + Mattias Jonsson = True love!!



http://dif.se/diftv/default.asp?id=491

sick

Planerna för denna dagen avbokades imorse när jag vaknade upp och hade djävulskt ont i magen. Precis nedanför revbenet, när jag andas hugger det tag typ. Lite svårt att förklara men det är inte så skönt i alla fall.
Det var längesen jag hade tid och lust att kolla på tv så det har jag ägnat stor del av dagen till. Först världscupshoppning och avslutade med Project Runway finalen med mango sorbet till, true love. Har även hunnit med att vila, äta och plugga. Ganska slapp dag men ska försöka gå till skolan imorgon för jag hatar att missa massa där.


Inspiration pic, Love the style.


Söndagsmys

Nu sitter jag och pluggar om demokrati. Känns som att det är det enda som finns i min hjärna för tillfället, boken bär jag med mig everywhere t o m på toan hahah. Ja, t o m på fiket igår hann jag med att läsa en snabbis om ideologierna. Jag har blivit väldigt ambitiös med skolan men presstationsångesten kan vara lite jobbig ibland. Ska försöka hålla tillbaka den som jag fått tips om.
Idag har vi haft gäster och även firat fars dag. Det antar jag att vi alla gör fast på olika sätt. Mina syskon firade sin pappa på morgonen och jag var nyss en sväng hos min. Han fick en söt blomma b la. Ska dit imorgon och fira han lite mer, då även hans tjej kommer hem från NY där hon har varit och jobbat.

Snart ska jag se "Låt den rätte komma in". Kl 20.00 på Canal +.


Låt den rätte komma in.


Bangkok Hilton

Har precis kollat på Bangkok Hilton. En väldigt gammal film men som jag aldrig tagit mig tiden till att se klart eftersom jag sett halva för ca 1 år sedan. Den är en av de bästa filmer jag sett och lämnar en inte oberörd. Nicole Kidman har huvudrollen och är så himla vacker. Filmen skildrar både lycka och sorg.
Har varit tvungen att sitta med värmekudde runt hela nacken hela kvällen för har så himla ont. En massage är precis vad jag behöver och det ska jag göra också. Morgondagens planer blev avbokade eftersom vår chaufför blev sjuk.
För övrigt så har dagen tillbringats mestadels på Coffehouse by George med J och några andra. Har också pluggat och städat garderoben. Haha resten av lördagen har jag tyckt synd om mig själv för har inte kunnat röra mig alls pga nacken, bara luggit framför tvn som en säl hahah och nu ska jag försöka sova lite.


Ur filmen Bangkok Hilton.


Discodags

Har precis kommit ut ur duschen och sitter och lyssnar på Bruce Springsteen, love it. Gårdagen bestod av plugg och även att göra iordning lillasystern för sitt första disco haha. Hon var mycket förväntansfull och ville hela tiden ha låtar som hon kunde sjunga och dansa till. När hon kom hem var hon glad men ändå lite besviken för hon hade köpt godis åt sina kompisar och hade därför inte kunnat köpa lika mycket till sig själv som hennes bror haha. Självklart hade de inte dansat tjej&kille för här är man ännu i tjej/killbacill skräcksperioden. Den har man ju lite svaga minnen ifrån haha.
Kollade på Idol och måste säga att Erik har alltid varit bra, men denna gången fick han än att bli helt mållös! Stakars lille söta Rabhi åkte ju ut men kanske var dags för det, men hoppas han gör något inom musiken ändå :)


Nu var det dags för disco!  


På håltimman....

Passade jag och S på att fika en sväng :) Det blev på I (L) coffehouse ett fik jag aldrig varit på innan S visade det för mig föra någon vecka sedan. Jätte mysigt och världens goaste kille där inne. Vi passade på att plugga lite och även prova läppstift och annat ;D hahah. Tur att man har en vaktare åt grejerna då.
Vi upptäckte också att jag var väldigt bra på att dricka chocklad! Spillde ut över hela bordet nästan haha.


Söta Sarah :)


Varm chocklad och plugg.


Liberalism, Konservatism, Socialism....

Har precis kommit hem efter att ha träffat E :) Dagen började med skola; matte, språk och samhällskunskap. Jag har faktiskt en mycket rolig idé som jag antagligen kommer att genomföra och den får ni reda på nu, men tycker att det ska bli kul :) Vid 4 mötte jag upp E som hade varit hos frisören och blivit mer blond - like me och det gillar vi. Vi fikade på George och efter en stund kom även J och N som joinade oss.
Nu har jag precis ätit lite och sitter med Ideologierna och nöter in dem. Imorgon blir det plugga järnet och på lördagen blir det sleepover med E som det ser ut just nu. Ska även ta tag i min idé imorgon så det blir fullt upp.
Hade bråttom så blev suddiga och dåliga bilder,

Dagens:


Skjorta -
Boomerang, Chinos - Boomerang


Blond igen :) Diadem plus söt detalj upptill på skjortan.


Dagens

När jag kom hem väntade det mat och plugg för min del. Läste igenom lite om antiken och frågorna vi fick. Men blir mer om det imorgon. Då hade jag tänkt mig att ta en pluggdag. Har jag inte gjort denna veckan än så är ju behövligt. Ska även till frisören och ni får helt enkelt se hur det blev tomorrow ;)

Dagens:


Blus - Indiska, Läderjeans - H&M, Halsband - Birthdaygift, Stövlar - Gant.


Diadem


Dag med E och J

Fastän min sovmorgon var jag helt död imorse och tankarna var på att ligga kvar i sängen men nej jag tog tag i det och gick upp. Duktig jag är va, haha. Först hade vi engelska då man skulle gå catwalk för att visa vad man hade på sig och så hade man en som berättade det under tiden haha så sjukt lamt. Fast rätt skönt att göra en så oseriös grej för en gångs skull istället för att plugga haha.
Efter det hade vi svenska och vi har nu börjat med Antiken. Ganska så intressant faktiskt och under lovet försvann lite av min ambitiösa sida, latheten tog över på den sidan och jag gjorde mest mer onödiga saker. Men idag kom den tillbaks och det är jag glad över! Vill inte bli som vissa andra, skiter i viktiga saker och att inte vara seriös med skolan får mig bara att må dåligt.
Efter skolan åkte jag upp till Sanda och träffade Emelie som var mycket efterlängtad:) Har alltid lika kul med denna tjej och mycket skratt har dagen bestått av. Även J joinade oss. Bussresan slog ju allt. Ett av samtalen bestod av Chailatte.

E: Men Chailatte är inte så gott (samtalet bestod av olika slags latte)
Jag: Jo men det är det ju visst.
J: Jag brukar dricka Chailatte för att det luktar så gott men det smakar ju typ galla!
Jag: Haha, varför dricker du det om du tycker det? Det är ju supergott, a taste of christmas.
J: Ne men jag älskar ju lukten.

En tjej som sitter brevid oss börjar skratta och ber om ursäkt men säger att hon tyckte att vi var så roliga haha, och bakom oss sitter 3 killar som också börjar skratta sen satt vi där och skrattade en stund. Ja, vi kan också vara lama vi haha.
Det blev fika på Adelante och sedan food på TexMex.


Soeta Emelie och Johanna på ett hörn.


jag har gått genom eld, finns ingen storm som jag inte ridit ut

Idag var det ju skola igen, boring. Svenska & matte hade vi och gick från 9.15 - 12.00. Så vi har ju inte allt för jobbiga måndagar. Imorgon börjar jag 11.45 så ska bli skönt med sovmorgon. Efter skolan gick jag hem en sväng och åt faktiskt 10 clementiner hahah. Är ju en fruktälskare så. Senare gick jag till Coffehouse by George där jag fikade med min efterlängtade syssling J :) Fanns ju en hel del nyheter att prata om haha och kan fortfarande inte sluta skratta åt den roligaste av dem. Efter det träffade jag J som satt där nere så hamnade med henne, R och F en stund. J skulle ner till stan och inhandla lite kläder så jag följde med i regnet.


Kofta - Våran Kåk, Blus - EastWest, Bälte - don't remember, Chinos - Boomerang.

'


Upptill

Lyssnade på en gammal låt som jag gillade mycket innan, den får mig att tänka på vissa grejer i det förflutna och minnas hur man var då. Kan ju säga att jag har förändrats väldigt mycket sen dess. Början av 08 och nu i slutet av 09, det är som dag och natt. Har gjort så många misstag men även bra grejer får man inte glömma, under denna perioden och har lärt mig en hel del om livet. Har gått från stark till svag till stark och har liksom funnit mig själv och insett vad jag vill ha i mitt liv, vad som är viktigt och inte. Men framförallt har jag lärt mig att alltid lita på min magkänsla som alltid stämmer i slutändan.
Bland det viktigaste är att jag har intsett vilka personer som verkligen betyder och är viktiga för mig, och jag tror att ni vet vilka ni är :)
En annan grej jag lärt mig (haha) är att jag inte trivs i brunt hår, not at all! Så på nu på onsdag blir det blont som gäller igen. Äntligen!

med tid kommer sanningar, med tid kommer erfarenhet



Den har inget att göra med nutid, men ger tankar bakåt i tiden. När året var 08, då livet gick ut och bestod av vissa andra saker än nu.


Anonym

Något som gör min dag är varje gång "anonym" har kommenterat här på bloggen. Jag är glad över att få göra att ditt dåliga självförtroende trycks upp en bit genom att du kommenterar här :) Synd bara att du trodde att jag tar åt mig för tyvärr så gör jag inte det. Speciellt inte av någon som inte ens vågar stå för vem den är. Så när du läser detta hoppas jag att du har byggt på ditt självförtroende bättre för detta är riktigt roligt tycker jag :) När vi väl är inne på detta ämne så tycker jag faktiskt synd om sådana människor som måste snacka skit eller klanka ner på andra för att själva få bättre självförtroende. Gå till en pskyklog istället och skaffa hjälp så kanske ni mår bättre och kom på andra sätt att göra det bättre än att skriva saker om andra. Face yourself before other.


Sunday yeah

Nu har jag äntligen kommit upp ur sängen som var så lockande att ligga kvar i hela långa dagen.. Men nu har jag tagit tag i det och sitter och äter min egengjorda äggröra med lök, brämmhultsjuice och även risifrutti manna. Var ju tvungen att prova den som den mannagrötsälskare jag är. Dock äter jag det inte allt för ofta men gott är det.
Kollar samtidigt på allsvenskan finalen. Är inga lag jag gillar med, men ändå intressant. Just nu leder Göteborg med ett mål. Hade mycket hellre sett Djurgården där men det har ju inte gått så bra för dem, men bara se framåt. Man vet ju ändå att de är så mycket bättre än dem andra, bara att de inte visat det så bra detta året;)
Strax ska jag plugga lite och resten av dagen ska jag bara ta det lugnt. Gå och lägga mig tidigt till skolan imorgon, fy vad tråkigt att lovet redan är slut! 

                    

          
Min frukost            

 


Nattinatti

Har precis kommit hem och ska strax gå upp till sängen och sova. Kvällen började på George med J, lite fika. Sedan kom den andra J och vi åkte till Simon B även denna kväll. Outfit för kvällen blev mörkgrön blus/satin och hög svart kjol till, halsband med matchande svarta stenar och silverringar, svarta naglar och min svarta pälsjacka. Blev ingen helbild men här nedan ett smakprov.



Såhär såg jag ut ikväll. Grön blus med hög svart kjol till och svarta matchande naglar.


RSS 2.0