Uppdatering

Jag har blivit sämst på att uppdatera här ! Händer nya saker hela tiden så orkar inte skriva allt men livet rullar på och det funkar prima ballerina (:
2010 ska bli ett bra år, och det blir vad man gör det till, right? Därför ska man gå in med största möjliga positiva inställning! Målen ska försöka uppnås och pluggeffektiviteten behållas. 09 var ett bra år men en del misstag gjordes. B la träffade jag mitt livs misstag, men istället för att ångra ihjäl sig kan man ta med det som en lärdom.
Mitt och Sofies starkaste minne är nog KM i alla fall (;

Just nu ser jag framemot helgen vilken kommer bli otroligt rolig! Fest på fredag, lördag blir det distriktsstämma med MUF och bankett på kvällen. På söndagen blir det talare igen och därav Nicklas Wykman! Ska bli otroligt kul och framförallt intressant att lyssna på honom.


Valår

Detta året känner jag på mig kommer bli ett bra år :) Lärt sig en hel del från förra året, misstag man aldrig gör om och vår älskade Peter som dog en vecka innan julafton.. Vi glömmer dig aldrig, bättre människa får man leta efter!
I år är det också valår. För mig är det självklart att Moderaterna ska vinna. De och Alliansen har en politik som håller, de rödgröna verkar inte ha någon koll alls på vad de ska genomföra? Det enda de verkar ha koncentrerat sig på är att vinna genom att kritisera Alliansen och då verka mycket bättre. Ja, ni märker själva på länken nedan.
Varför just Moderaterna finns det många anledningar till, men i korta drag för att de vill ha ett utvecklande Sverige på många sätt, b la genom att få fler att jobba. Inte genom bidrag hit och dit som Sossarna tycker. Eller ni kanske vill att era skattepengar (som är höga med sossarna i makten) ska gå till bidrag istället för en arbetande befolkning och därmed ett utvecklande land?
Sossarna säger en hel del men verkar som sagt inte ha något alls att komma med, för de säger ju aldrig egentligen Hur de ska göra för att vara bättre än Alliansen som nu lagt grunden för en dubbelt så bra politik än Sossarna. För ett land som kommer bli dubbelt så bra, rösta på Moderaterna.
Moderaterna koncentrerar sig på att utveckla vårt Svergie och genomföra sina idéer istället för att kritisera och säga hur dåliga alla andra är som Sossarna och sedan sitta där utan några egentliga genomförda idéer.



http://svtplay.se/v/1854550/svt_forum/partiledardebatten__fredrik_reinfeldt

Bloggtorka

Sjukt längesedan det blev uppdatering här! Sjukt mycket har hänt också och orkar inte ta upp allt. Men i korthet har jag umgåtts med mina vänner, jag och Sofie har lyckats med ännu en grej som får en att skratta tills tårarna börjar rinna haha (hur kan vi alltid lyckas med sådana här saker!?) och även shopping och annat.
Vissa saker också som jag håller för mig själv, inte för mycket private stuffs här på bloggen. You never know who read it!

I helgen träffade jag i alla fall efterlängtade Saris:) Trevligt de. För övrigt tack för de söta kommentarer som kommit medan jag inte varit inne här men accepterar ju inga längre så ni vet. Har absolut ingen bloggaptit hahah. Får se om den stannar kvar eller ej:) bye so long.

RSS 2.0