Valår

Detta året känner jag på mig kommer bli ett bra år :) Lärt sig en hel del från förra året, misstag man aldrig gör om och vår älskade Peter som dog en vecka innan julafton.. Vi glömmer dig aldrig, bättre människa får man leta efter!
I år är det också valår. För mig är det självklart att Moderaterna ska vinna. De och Alliansen har en politik som håller, de rödgröna verkar inte ha någon koll alls på vad de ska genomföra? Det enda de verkar ha koncentrerat sig på är att vinna genom att kritisera Alliansen och då verka mycket bättre. Ja, ni märker själva på länken nedan.
Varför just Moderaterna finns det många anledningar till, men i korta drag för att de vill ha ett utvecklande Sverige på många sätt, b la genom att få fler att jobba. Inte genom bidrag hit och dit som Sossarna tycker. Eller ni kanske vill att era skattepengar (som är höga med sossarna i makten) ska gå till bidrag istället för en arbetande befolkning och därmed ett utvecklande land?
Sossarna säger en hel del men verkar som sagt inte ha något alls att komma med, för de säger ju aldrig egentligen Hur de ska göra för att vara bättre än Alliansen som nu lagt grunden för en dubbelt så bra politik än Sossarna. För ett land som kommer bli dubbelt så bra, rösta på Moderaterna.
Moderaterna koncentrerar sig på att utveckla vårt Svergie och genomföra sina idéer istället för att kritisera och säga hur dåliga alla andra är som Sossarna och sedan sitta där utan några egentliga genomförda idéer.



http://svtplay.se/v/1854550/svt_forum/partiledardebatten__fredrik_reinfeldt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0