Planering



Känner att det ska hinnas med en hel del och mitt i allt detta ska man hinna med Gossip Girl! Jag är i alla fall stolt över att jag har blivit en bra planerare! Innan blandade jag ihop dagar, människor och annat men nu är det mycket bättre. Så mitt tips till dig som är dålig på detta är att:

1. Skaffa en kalender som du gillar. Viktigt att den inte ser allt för tråkig ut då du inte kommer använda den och kanske tröttna på den.
2. Ha den ALLTID med dig i väskan med en penna fast på den.
3. Skriv upp saker och ting direkt då de bestäms annars kommer du att glömma det.
4. Kolla igenom din kalender minst en gång per dag. Gärna 5-10 ggr som jag.
5. Glöm den aldrig hemma.

Nu ska jag ta och sova, Love /H.


you don't know what happend next day....

Som läxa varje vecka har vi fått av SH läraren att checka nyheterna. Så jag tänkte att för en gångs skull ska jag göra det och möttes av dehär!:



Inte en speciell trevlig syn och jag tycker verkligen att det är med miljöfrågorna och att sköta den borde bli en ren självklarhet hos alla människor. Sånna här grejer sätter spår och antagligen har någon därute förlorat sin mamma, pappa sitt syskon eller rent utav allt. Själv så tänker jag nog börja tänka på sånt här mer nu för miljön har börjat ta över oss och vi har ingen kontroll på något. Hope you think this to!


Med risk att provocera

2009-09-30

Nu är det frukost som gäller även att klockan är halv 2 haha. Kändes som att denna vilan behövdes. Dock har inte yrheten avtagit helt än. Men det gör den nog efter en bra sömn och ordentliga mattider vilket jag slarvat med på sistone. Mitt immunförsvar har alltid varit bra men det verkar ha försämrats! Sjuk till och från de senaste men det blir nog bra snart.


Tankar om PG ..
För övrigt är jag rätt trött på klassen, börjar nya fjortisar var dag känns de som! Dock inte alla men de flesta nya. En annan grej jag tycker är lite roligt är Plusgymnasiet som har öppnat i Jönköping för detta året. Med risk för att få en del emot mig så är stylistprogrammet något jag skrattar åt. (Nu menar jag inte er J & J) Men de flesta som går där är Fjortisar/luffare som tror att de har en framtid som stylist. Seriöst skulle aldrig i hela mitt liv låta någon av dem agera som min nya stylist. Hellre döden. En av alla kommentarer som har kommit ur en av fjortisarnas mun är: "Denna linjen är jätte bra man får göra sina naglar där". Om detta är något att sträva efter har dem nog jätte bra framtid sedan. En annan grej är att de har en kille från make up stor som lär ut att sminka, min kompis blev sminkad av honom en gång och när hon kom ut var det fläckigt i hela ansiktet så han är nog sjukt bra :)
Sen så tycker jag att om man vill bli det så kan man lika gärna ha en grund som man gått vanlig linje och isåfall välja detta när man är 18. Finns så mycket bättre skolor för detta i ex storstäderna eller utomlands. Men om man nu är helt säker på att det är detta jag ska bli och man vet hur man ska satsa på det när man är äldre kanske det är bra. Sen finns det säkert tjejer där som är seriösa och kan bli bra på det som J, men vissa av dem, never in my ass. Ne nu kanske jag var lite fördomsfull! Men alla har ju sin rätt att säga vad man själv tycker ;)



Idag ska jag ägna dagen åt plugg tänkte jag. Fortsätta på svenska statsskicket, engelska och matte. Min outfit när jag är sjuk blir mysdress


Luvtröja - Gant, Mjukisbyxor - don't remember

Ne nu är det plugg som gäller, Love /H.


You must see it

Har precis kollat på "Kärlekens Slöja". Den var långt över förväntningarna och om du inte har sett den så är det ett måste! Naomi Watts har nog aldrig varit vackrare och man får sig verkligen en tankeställare. Du kommer inte ångra att du såg den. Man börjar fundera på vad som verkligen är värt att prioritera här i livet.
Själv så har jag lärt mig att alltid prioritera familjen före allt annat. Den är det som betyder mest för mig och kommer alltid att göra. Well, du kanske har de perfekta kompisarna men de kommer faktiskt inte alltid att finnas där för dig vad du än gör. Där har du skillnaden.

Efter skolan hade mamma snällt nog fixat iordning min favoritdessert för att jag hade varit duktig i skolan haha!
Sen blev det vila, barnvakt en sväng med och sen träffade jag Mr X again. Efter det blev det hem och se klart filmen och nu blir det sova som gäller. Hoppas jag mår bättre snart med för innan när jag kom hem såg jag dubbelt för att jag var så yr haha.




Sleep tight, Love /H.


Dagens

Dagen började med att man vaknade och var helt yr och illamående. Ville dock inte missa något i skolan är så jobbigt att ta igen skiten sen. Så tvingade mig upp och iväg till skolan. Går ju ändå bara så korta dagar så man kan likaväl gå hem och vila efter det. På engelskan hade vi diagnos som va relativt enkel. Sen skulle man skriva 2 brev. Hann klart med allt rätt fort så kunde sova resten av lektionen haha. Sen var de svenska och där är jag klar med vad som skulle göras så den lektionen var också rätt chill. Ska även fixa en bok till svenskan, Don't forget!
Efter skolan gick jag, S och F till Jensens och bokade om där till fredag 19.45 :) Så nu vet ni de tjejer!

Dagens:


Piké -
Ralph Lauren, Tröja - Boomerang, Chinos - Sthlm LM, Stövlar - Gant.

Nu ska jag sätta på "Kärlekens slöja" och se om den är så bra som den verkar :) Love /H.

Hv 71

Nu ligger man äntligen i sängen! Skönt de. Åt nyss kvällsmat och har inte ätit sen 12, trodde att man skulle vara hungrig då men mådde konstigt nog bara illa och fick knappt i mig något! Nöffnöff på väg maybe? haha.
Dagens plus går till Hv som vann och till Jukka Voutilainen som har presterat mycket bra det senaste.
Dagens minus går till att Djurgården förlorade i derbyt. Men jag vet ju ändå att de är bäst och de kommer aldrig att bli lika äckliga som AIK så även att besvikelsen är stor så spelar det inte så stor roll.


The favourite for the moment


Imorgon går jag från 11.45 - 13.35 så är rätt slapp dag. Har skrivit klart om svenska arbetet man skulle göra. Valfritt ämne och mitt blev om Chanel. Blev rätt bra och lärde mig nya saker om min favoritdesign. T ex så visste jag inte att det var Coco som gjorde det modernt att vara solbränd och att det var hon som gjorde den "sportiga" looken modern hos kvinnan.  
Nu är det dags för sömn men bjuder på en gammal goding som är perfekt att lyssna på innan sömnen tar över!


Sleep tight, Love /H.


sleeping

Har ni någonsin känt att tröttheten bara lägger sig som ett moln över dig? That's what I feel right know. Antar att den dåliga sömnen det senaste börjar visa sig. Så nu blir det skärpning!
Har precis varit lite duktig och läst om det svenska statsskicket. Lucky me att jag redan har läst igenom det i somras, tänkte ju vara ambitiös och förbereda studierna inför skolan!
Nu blir det vila en sväng och sedan kvällsmat, hade även tänkt att sova tidigt idag, men innan dess blir det att kolla på De svenska Hollywoodfruarna. Hope you haven't miss it!

 


This is how I feel right now and what I should do right now!

Love /H.


AA

Detta inlägg handlar inte om Anonyma Alkolister om det är det ni nu kanske får första tanken om överskriften. Nej, detta handlar om Anna Anka som för mig är det nya AA. Själv så vet jag inte riktigt vad man ska tycka om människan! Man kan säga vad man vill om henne, Men hon har trots allt lyckats ge ett rätt stort intryck på alla och vem vet inte vem hon är? Trots allt så är det starkt av henne att vara en kvinna som vågar stå exakt för vad hon tycker hela tiden. Om hon nu tycker att man ska göra allt för sin man ("om det är så att han har ett behov att bli avsugen varje morgon så gör jag det") så är det ju upp till henne. Alla har man sina egna åsikter om allt.
Som sagt så behöver man inte alls hålla med om hennes åsikter men hon är ett bra exempel på någon som vågar uttntyttja vår demokrati, att vi får säga och tycka i princip vad vi vill. Detta tycker jag att man skall höja och sen behöver man inte alls hålla med om hennes åsikter. Men hon är en stark kvinna och det vågar hon visa.




Tydligen så har hon haft sin lilla filmroll med ;) Även att den kanske inte var så himla lång.. hahah. ett "Hej allihoppa" fick hon i alla fall säga! Tycker rollen passade henne som handen i handsken haha.



För dagen började vi 9.15 och slutade 12. Sen blev det mat på Ztyle like always. Älskar att vi får äta resturangmat och ingen äcklig skolmat. Sån stor skillnad är det! Plus att vi får välja på ca 5-6 olika rätter varje dag. Sen bar det av mot Jensens där jag bokade bord till mig och tjejerna. Vi ska ju fira mig! Dag återkommer jag till för det är inte hundra bestämt än. Har även hittat "The perfect dress" och jag bara måste ha den! Får la se om den inhandlas i veckan eller inte. Överväger att spara de till Stockholm istället.
Dagens skratt gick till det roligaste på länge men that's a secret I never tell, xoxo. S, F, J och A vet vad jag menar! Och om ni undrar vad det är med bloggen så är den på uppfixning. Design skall komma inom kort.
Resten av dagen hade jag tänkt att jag skulle ägna åt plugg. Sen fick jag även reda på vad jag låg på i svenskan idag, pratade med mamma innan och berättade hahah och det tyckte hon att vi skulle fira. Så mycket säger jag och kan inte vara annat än nöjd.

Have a nice day, Love /H.


Draft: Sept. 27, 2009

Idag har jag varit hos S hela dagen. Vi har varit hos Norreporre och S hade hoppträning för M. T o m A var med oss där idag. 
Det var en rätt sjuk kväll igår och när vi skulle ta bussen hem från juneporten så fann vi en full L, så henne tog vi hand om och vi fick skjuts hem på köpet eftersom hon ändå skulle till R. Nej ingen fyllekörning om det tolkades så! haha. Vi fick även trevligt nattbesök haha!
Gårdagens middag va trevlig. Fick pengar, locktång och filmer. På menyn stod det oxfilé, rödvinsås och potatis. Sen bar det av till J med S.



När jag kom hem väntade god paj och senare bar det av till Coffehouse för lite fika med J. Alltid lika trevligt med lite tjejsnack och passade även på att läsa lite om det svenska statsskicket haha. Anders hade även fixat gymnasiekalendern till mig idag och tänkte att det va ju bra med rabatt på Coffehouse eftersom jag jämt är där som man får i den (2 latte för 1 b la.) men då upptäcker jag att det är den som är i Stockholm, fail! Alltså finns det bara rabatt för ställen i Stockholm. Får la använda dem när jag åker upp dit istället.


Little J


One love



Nu blir det te och kantarellmackor för hela slanten! ha det bra, Love /H.


Lite shopping!

Är precis hemkommen efter en förmiddag på stan med mamma:) Köpte frukost på bernads och sen begav oss mot staden. Hade ingen anning om att det var höstmarknad idag, för då hade jag aldrig valt denna dagen. Hatar när det är fullt av folk överallt och de flesta visar heller ingen hänsyn. Kanske inte alltid jag heller haha. Kollade till utbudet på marknadspriserna och det fanns inget som va fint. Kanske därför priserna sänks haha.

Vid 6 blir det middag här hemma, ska fira mig igen. Sen blir det hem till J för förfest och sen får vi se vart kvällen tar oss! Ska även passa på att säga Grattis till Janni som fyller år idag! :) See you later.

Dagens:


Kofta- V.M, Linne- Odd Molly, Jeans- Tiger of Sweden.


Diadem- Lindex.

Dagens shopping:


Stövlar - Gant. Fast i svart.


Bh- Calvin Klein, Trosor- Twilfit.


Blus- Indiska


Vit blus

Nu ska jag plugga lite innan gästerna kommer! ha en bra kväll, Love /H.

Jay-Z!

Efter en skön hemmakväll ska jag nu ta och sova ! :) Kollade på han norskens program innan. Och har ju glömt hans namn! i alla fall så var Anna Anka och Jay-Z med b la. Måste säga att Jay-Z verkade vara en underbar person, med bra humor osv. Jag blev imponerad och gillar han dubbelt så mycket efter programmet, har innan tyckt att han är en fantastisk artist men numera också en fantastisk person! Och ett plus till att han var så pass öppen om allt i sitt liv. Han berättade om sin barndom b la. Och att myten om att inga amerikanska män hjälper till hemma faktiskt stämmer, fail! Det var också så att männen bjuder tjejen på resturang. Det tyckte i alla fall jag va en bra sak haha. Skyllde på att deras plånbok är ju närmare (eftersom handväskan står längre ifrån). Skulle inte tro så.




Bjuder på en fin låt från min och S film, "A Cindarella Story" Enjoy!



Nu blir det sängen, Nattinatti Love /H.


Must see !

Filmer jag bara MÅSTE se. You should also do!

Coco before Chanel
New Moon




homecoming

Precis hemkommen efter en rätt slapp dag. Började med religion och vi skulle diskutera hur man behandlar andra och sig själv. Det är inte sånt man alltid kanske går och tänker på men det är faktiskt väldigt viktigt. Att alltid i alla fall försöka behandla andra som du själv hade velat bli behandlad. Kan inte vara många som tänker på det måste jag säga! Om nu vi hade gjort det så hade väldigt många problem försvunnit. Allt från krig till mobbning.
Sen till en själv, många är så självkritiska mot sig själva, men jag menar du är unik och om du ser det fina med dig själv så kommer andra också att göra det. Titta inte alltid på det som är dåligt utan det som är fint med dig själv. Skit i vad de där tjejerna som tycker att de är såå coola tycker om dig. För vi alla har något speciellt och fint. Ibland kan det ta sig ett tag att finna det men det finns hos oss alla.
Inlämningsuppgiften gav också vissa funderingar. "Vad gör dig individuell, speciell och värdefull?".
Well, ingen annan ser ut som dig, är som dig och vi alla är lika värda. Inga siffror i världen kan egentligen ge en människas specifika värde och du har något som den andra inte har. Och en annan sak jag tycker många är dåliga på är att faktiskt se allas vackra inre. Även den drygaste människa kan man finna det hos.
Men slut på djupa diskutioner och tankar haha!

dagens:


Shorta - Boomerang, Chinos - Sthlm LM

 
Diadem - don't remember


Efter religionen var det dags för Samhäll och jag kan verkligen inte säga att jag tycker om den läraren för då hade jag ljugit. Vad lär vi oss egentligen? Nyhetssnack i 40 min sen 20 kvar att lära oss på, sjukt bra de.
Slutade 11.55 och sen blev det stan en sväng med JJ för att kolla på skor! Och jag blev KÄR. Hittade ett par skitsnygga stövlar som jag la undan. Har ju lagt undan pengarna till Stockholm så ingen shopping today.
Sen satte vi oss på coffehouse där vi numera är stammisar haha.
Nu går tankarna kring vad jag ska göra ikväll, är nämnligen väldigt trött och efter min plugginspiration har jag nästan bestämt mig för att det blir en lugn hemmakväll med plugg och tacos :) We save the party to tomorrow I think.
Nu ska jag ta och plugga lite! Samhäll, religion, spanska och engelska blir det! Har även gjort iordning lite smaskigt till detta:



Äpplen, kanel & socker.


Inte så ny, men väldigt bra!



Nu blir det plugg ! Love /H.


the conclusion is done

Valet blev sen att vara med på skolfotot. Att man bara kunde se fotot i kameran var inte så bra eftersom skärmen var för liten! very bad. Pluset gick till att vi fick välja vilken poträttbild vi ville ha!

Outfit till skolfotot blev:

Kavaj - Tiger of Sweden, Blus - In Wear, Jeans - Replay och Stövlar - Scorett (märke kmr jag inte ihåg).

Efter fotograferingen som tog ca 1-2 timmar (!?) så hade vi spanska. Tankarna går kring att byta från steg 3 till 2. Samtidigt så vet jag att jag kan om jag försöker. Har nog blivit för sena kvällar som innebär trötthet och dåligt pluggande för min del. Dags för förbättring här! När man behöver lite push för pluggningen så är det bara tänka på drömmarna som finns kring framtiden. Well, hade inte tackat nej till drömhuset i Beverly Hills med pool gärna tack. Och en hel garderob fylld med underbarheter från Chanel som tillhör mina favoritdesigners. Att drömma sig bort i dessa tankar kan faktiskt få en att kämpa och mina mål i skolan ska jag nog inte ens ta upp för de är rätt höga.


Insprationskälla till att plugga!

Efter skolan blev det hem till J :) Vi gjorde iordning lite smått & gott eftersom båda va hungriga och satte oss och kollade på Top Model Australia. Måste säga att alla Top Model program som inte är USA är så himla B. Jag menar, Top Model utan Tyra Banks är knappt värda att ha sitt namn. Programledarna är tråkiga, modellerna är tråkiga, ställena de är på är tråkiga, och frågan är vad är det som är bra? Som idag t ex, så hade en modell ätit blåbär 5 min innan hon skulle plåtas. Detta resulterade i blåa läppar och blåa tänder, Cute! Nej vi vill se the real models. Och dem verkar bara Tyra kunna finna. Hon är för övrigt en kvinna som jag ser upp till. Älska både Tyra Banks Show och Hennes Top Model. Hon är en kvinna som är värd att se upp till med smarta tankar och åsikter. Om du missat hennes talkshow, See it!
Efter tv tittande och annat blev det dags för besök till stallet! J skulle ha lektion och jag satt snällt och kollade på. Träffade även Jenny som var senast innan jag bytte klass förra året. Medans J fixade med annat tog vi ut hennes häst och en till, då passade jag på att kliva i hästskit (Y). Mycket lyckat eftersom jag hade mina vanliga kläder men det gick bort som tur. Sen kom M och hämtade oss så begav vi oss till stan. Där träffade jag Mr X och det blev lite fika på Adelante. Sen blev det hem och ha lite talk med mammsen vilket alltid är trevligt :) soon it is Stockholm och jag längtar!


Sexy bitch.


Ne nu blir det sova! nattinatti, Love /H.

when I don't know who you are

Nu ligger man nerbäddad i sin säng med det absolut självklara duntäcke och dunkudde. Hatar att sova utan.
Lyssnar på Mariah Careys underbara "Obessed". Tankarna går även kring att vi har skolfoto imorgon! Det värsta jag vet, för har man någonsin blivit nöjd med detta foto? Don't think so! Funderar på att hoppa de haha. Kan ju dock vara roligt att se om några år .. men men får se hur det blir med den saken!
Dagen har varit mkt trevlig och har mestadels tillbringtas hos S :) Vilat, ätit knäckebröd med sån där räksalladsgrej på, varit hos norman! Idol m.m.. Idol favvisen är fortfarande Erik. Han ÄGDE idag!
Måste även säga att norreporre är en mycket väluppfostrad herre! haha. Han och S passar som handen i handsken!
Se de söta bilderna längre ner :)
För övrigt så har jag hunnit på att prova hårprodukterna jag fick av mammsen med :) Detta måste rekomenderas! 

1.2.

                                                                                  

1. Super Strong Daily Conditioner

BYGGER UPP OCH SKYDDAR

  • återuppbygger hårets inre struktur
  • canola, soyaböner och majsmjöl mjukar upp och gör håret lent
  • skyddar håret mot skadlig UVB-strålning
  • för dagligt bruk

2. Hair Repair Treatment

STÄRKANDE OCH UPPBYGGANDE

  • för skadat, skört och kemiskt behandlat hår
  • ger styrka, elasticitet och glans
  • motverkar kluvna toppar
  • minskar skadliga effekter av kemiska behandlingar


Besök även deras hemsida:

http://www.paulmitchell.se/




good shit!


some pic's from the day:



Så söta så :) Känner att man saknar hästarna ibland. Men lägger numera all tid på skolan och jag ska även klara detta bra! Mitt mål i livet är att vara helt oberoende av någon annan, framförallt inte av sin man. Should make my own money, and I should make this good! ;)

Keep strong, Love /H.


She’s my pusha, pusha



(Lil Wayne)
And this is your Wayne on drugs,
i’ll be running round getting high on love,
too much will kill ya, i know thats right,
but she go that crack and I got that pipe,
now if shes the pusha and I’m the hustla,
and loves the drug and this for the lovers,
lyrics courtesy of killerhiphop.com
uh, one time for the boys in the streets with it,
but me and shorty we be hustling in the sheets with it,
she selling up, buy it and only when the drug is done I feel like dying,
she dope she bad,
i think imma have to go rehab,

Hos S

Sitter hos bästa S efter en rätt slapp skoldag! Slutade 12.00 för man är ju klar med naturkunskap A. Satt dock med på lektionen lite och gjorde läxor, skulle ju ändå vänta på S. Men man kunde ju inte koncentrera sig med den lärarens röst! Fick ont i huvudet efter några minuter. Fick iaf gjort lite matte och engelska!
En sak vi måste ta upp är att en viss person har för vana att blockera vägar, bad of you M!
Senare blir det nog att träffa X och får se vad man hittar på. Nu ska jag iaf in till S och vila lite,


             

haha, inte vidare snygga men roliga och framförallt gammla bilder hittade jag på S dator! Enjoy.



Se ya, Love /H.

Don't be a douchebag

Dagen har inte varit den bästa precis. Vaknade av kramp i magen och det är inte roligt ska jag säga. Ner och värma värmenallen och sen upp i sängen, somnade rätt snabbt och vaknade vid 4 igen haha.
Tror nog ändå att ligga i badet hjälper mer för jag har fortfarande kramp. Dock inte lika mycket. Försökte precis äta lite också, well it doesn't went so good! Känslan av illamående bara steg så gav upp ätandet efter en stund.
Kan dem inte bara hitta vad som är felet ngn gång så man kanske kan få ngn medicin!

För övrigt så är det ju vinter snart! Dags för varma koftor, vinterjacka skall inhandlas (blir väll när jag åker till Stockholm) och ska även inhandla en stoor, skön halsduk! Jag längtar Inte. Vintern är det värsta jag vet. Kyla, slask (när det kommer in äckligt i stövlarna om man gått i de för länge är så äckligt), åka skidor gillar jag inte! haha är nog den ända kanske, men har ju dock bara åkt längdskidor. Har aldrig vågat prova - bad of me! Men samtidigt, Hannah på skidor hur skulle det sluta ? Not så good I think.. OM jag nu känner mig själv rätt!


Well, Probably not this big!



Glömde ju att skriva om det viktigaste igår - Att HV VANN :D

Worth to listen at..

/>


Nu blir det checka Idol med min nya bästa vän - värmenallen och se om man hittar sin favvo där snart ; D Love /H.

monday

Idag va de väldigt kallt ute tyckte jag. Dags för varmare jacka och t o m halsduk! Don't like this. Sommar och sol ska de va.

             
  

Dagens överasskning var att vi slutar halv 12 varje måndag nu! Vissa saker med det nya schemat är iaf bra. Rätt slapp dag också. Började med svenska där vi mest gick igenom vad som skulle komma framöver, detta kan ju också ändras med den stirrige läraren! hade även avslappning när man får vila till lugn musik. I like! Somnade dock nästan.. Sen matte med Steven. He is a little bit wierd. Efter skolan så gick jag o J hem till mig och kollade film. En skräckis och det var tur att det var ljust ute ska jag säga! Skitläskig. Även M kom en sväng, och de va lika puttinuttiga som vanligt ;)
Jag och J gjorde också goda mackor och mys :)
Har även tänkt på att tiden går sjukt fort. Kommer ihåg när man började sjuan och de känns som att de va typ ett år sedan (?!). Efter 25 behöver åren inte fortsätta, Tack. Ska skaffa mig sånna piller som Pippi hade. Om inte annat uppfinna dom. Remember that!


Nu har även morfar o dom precis åkt! Sista gången jag träffar honom på väldigt länge.. Fick blommor och pengar :)
En del av samtalet bestod av hur morfar träffade mormor. Han hade tydligen raggat upp henne på nått stället hahahah i vad dom kallade sin "gangsterbil" hahahah. Saknaden av mormor är mycket stor så kände tårarna trycka men jag vet att hon har det bra nu :).

Some pic's:


         

 



Nu ska jag vila och funderar på tidig sängtime idag har inte sovit ordentligt sen i onsdas. Take care, Love /H.

nattinatti

Snart är det dags för sömnen och drömmarnas värld! Men först en liten update. Eftermiddagen har spenderats hos pappa - släktkalas. Gott med fika men samvetet tär, FAT it screams haha. Sen följde jag med till mina kusiner en sväng, fick en sån vetekudde en nalle haha, som man värmer till min mage! hoppas detta skall hjälpa. För jag menar man har ju inte alltid tid att ligga i badet i 2 timmar för att det ska kännas bättre!
Sen blev det fika med J som gällde! Även F och en till kom sen. F hade varit i götet så hade med hela respaketet haha!
Även älskade S kom förbi en snabbis. Som hade mage att glömma bort min födelsedag o allt ;) hahah.
Ska man tro på att hon i flera veckor har tänkt på att komma ihåg de? Osäkert;) haha.
Imorgon kommer det bli en lite sorglig dag faktiskt. Ska säga hejdå till morfar som ska bo i Thailand i 1 år! Han och hans idéer! Inte bra för han att vara pensionär haha. Kan inte heller sluta tänka på tanken att han kanske inte kmr tbx? Jag menar tänk om det händer ngt.. Kommer sakna gubben allt. Dock ska han bjuda på sin egna förrätt hahah ska bli kul! Blir även oxfilé på min begäran.



Nu blir de sängen, nattinatti Love /H.


morgoninlägg

Well, klockan är 09.47 och jag är uppe :O Inte dåligt på en söndag! Kan ju också bero på att de är min födelsedag ;) Vaknade först vid halv 8 och gick ner för att kolla till läget lite (snoka kanske) men det fanns inget att se. För alla sov ju än ! Så gick upp till sängen och somnade på en sek..
Vid nio orkade dom sig upp för att sjunga lite haha och frukost på sängen. I like! Faktum är att de är min första frukost denna veckan. Fick även lite smått o gott. Hårprodukter, hair repair och sådant. Kanske bra för mitt hår som va tvunget att klippas av pga slithet. Miss it a lot! För er som inte vet klipptes de bort 20 cm! de är inte att leka med de! haha. Apropå färgningen så är tankarna starkt kring mörkare men får se hur det går med den saken ..


Min frukost! Te, smoothie, mackor o kaka haha.

Orkade inte allt och definivt inte kakan! den skickar jag till S för hon älskar kakor haha. Hope you get it ;) haha.
Ska snart till pappa och släktkalas (Y) have a good day, Love /H.



soon it's my day !

Så har man då feber än tydligen! Ska sluta kolla tempen för nu räcker det med sjuka. kl är ca halv ett och jag är trött som en gris haha.
Hoppas bara det släpper tills imorgon för jag hade nästan glömt bort, då är det MIN FÖDELSEDAG :D Känns nästan som när man va 6 år och pirret bara öste i magen så man inte kunde somna haha. Ne, inte riktigt den känslan nu men det kunde varit ;) En present jag redan vet är ju att jag och mamma ska åka till Stockholm och S H O P P A ! Gonna be a lot of fun! :) Har ju redan varit där och valt ut lite grejer på NK. Skrivit upp i Önskeboken man fick där. Mkt smart grej enligt mig. Får även träffa S då :) Hon ska även snart åka till USA, fusk. Men detta innebär att hon köper med en Juicy dress åt mig och längtar tills den kommer ! :) Valde Hot Pink, think that's gonna be good.



Här kommer lite bilder från de senaste dagarna med: 

                    
Fred. Jag & E my place Torsd. J making food         Månd.Car trip with X                Fika med E på Adelante.

   
J:s kissekatt fick en makeover!                            Äppelbit + socker = mums!








Nu blir det sätta på en film, vilken har jag inte valt, än. Love /H.


tjuu

Lyckades med att få utegångsförbud så kvällen tillbringades hemma. Kanske lika bra de eftersom jag senare under kvällen märkte att jag hade feber again. Innan det var S, J, E & E här. Blev äta god mat och kolla Idol :) Erik va grymast! Se länk:

http://www.youtube.com/v/myGp22Jb3UA&hl=sv&fs=1&

Ikväll blir det kräftskiva om jag känner mig bättre:) får la se hur det går med den saken.
Hade även glömt att berätta den bästa nyheten! äntligen är de ju S+S = sant! :D that's a good one och dom är så söta:) Nu blir det duschen som gälller, Love /H.


Draft: Sept. 18, 2009

Kom precis hem till pappsen och har nog aldrig varit såhär trött - någonsin förut ! Har inte haft tid eller ork att uppdatera här så blir snabbgenomgång om the latest. Onsdagen va det vila upp sig efter skolan och sedan fika på George med J. Tjejsnack på hög nivå, as usual. På natten kunde jag bara inte sova ! Så somnade kring 4. Snoozar från 5 så de va ju verkligen jätte lyckat.
Gårdagen tillbringades med J again. Hon köpte löshår som vi sedan åkte hem till henne och fixade. Jag gjorde även mat och katten fick vara med. Bild kommer. Sen blev det att kolla när hon red, och efter det åkte vi in till stan och fikade på George. Blev min favoritmuffins. Denna är ett måste. Man kan inte motstå den och plus till att den är roosa :) Sen gick bussen mot Öxne där natten skulle tillbringas. Blev ännu en alldeles för sen natt med Idol avsnitt och sådant. What's happend moore is a secret I never tell xoxo

Nu va det egentligen tänkt att det skulle bli sömn för hela slanten men planerna ändrades och blir fika med E :).  se ya later. Love /H.


VMA

Bestämde mig för att börja blogga igen! tog bort min förra blogg pga brist på tid till uppdatering och att jag aldrig gjorde det. Så ger detta en ny chans helt enkelt!

Imorse vaknade jag av yrhet, varm som en kokplatta, igentäppt och nysningar i ett ! alltså var jag hemma idag. Hade hellre varit i skolan, hatar att komma efter och konstigt nog har jag börjat gilla skolan (!?).

Har dock hunnit med en del denna dagen, soov tills man vaknade av sms. Klasskompis som hade glömt byxor till idrotten, kunde jag kanske ta med extra? ne tyvärr inte denna gången och nästa sms var om jag va på g till skolan. Efter svar på detta trodde man att man äntligen kunde få soova lite så att man slapp känna känslan av yrseln och de andra. Men ikke ! Då ringer nästa man ! Johannapanna och undrar när jag kommer, samma svar även denna gång. Och efter de fick man äntligen sin sömn ! ; D

Resten av dagen har ägnats åt plugg. Har nämnligen tänkt mig att bli seriös med detta nu haha. Kollade även på Mtw Music Awards - sevärt! Min utvärdering:


    Inledningen som var till minne av Michael Jackson.   
        
Att Lady GaGa blev "Best new Artist" + hennes framträdande som var väldigt coolt!

Att Taylor Swifth vann Best Female Musicvideo. Hon är en fantatisk artist!

Pinks framträdande och Beyonces.

Uppträdandet med Jay-Z och Alicia Keys som ni kan se här nedan! Tyvärr så va inbäddning bortagen så länkar.


http://www.youtube.com/watch?v=r1NBC_uuyCc



Att Kayne West gick upp på scen när Taylor Swift hade vunnit "Best Female Musicvideo" och sa att hon inte förtjänade det utan att det skulle varit Beyonce som skulle vinna!

Att lil mama gick upp på scen i slutet av Jay-Z och Alicia Keys framträdande! dåligt.

Att inte Britney Spears kunde vara närvarande och ta emot sitt pris för "Best pop video".

Lady GaGas konstiga kläder.



Inledningen till minne av Michael Jackson.


Keyne West går upp på scen och säger att Taylor inte förtjänar att vinna "Best Female video" utan att Beyonce skulle gjort de. DÅLIGT.


Beyonce vann "Video of the year"


I slutet av Jay-Z och Alicia Keys framträdande gick lil mama upp - wierd !


Till minne av MJ.


Beyonce vann men bad Talyor Swifth komma upp på scen för att kunna få ostörd tid till äran av sitt pris.


Lady GaGa bytte stil många ggr under showen, denna var väll den konstigaste enligt mig.


P-diddy skulle presentera de nominerade till "Best Male video" och tyckte att Keyne West skulle vinna. Inte populärt efter hans uttalande om Taylor Swifth.


"All the single ladies" - Beyonce.


Nu är de dags för skönhetssömnen! Bedtime tidigt idag så jag förhoppningsvis är frisk imorgon:) Love /H.



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0