Gårdagens

Väldigt dålig uppdatering från min sida men hade helt enkelt inte tid igår! Dagen började med att jag åkte till a6 och inhandlade en skjorta. Min absoluta favorit för stunden, perfekt för mig som älskar både skjortor och rosetter! Sedan åkte jag till pappa, kollade på program som jag missat och sedan gick vi ut och åt tre rätters på Cock & Bar där jag även event kommer att få jobb. Ska dit och testa en dag hur det går. Wish me luck
Efter det mötte jag upp J och vi drog till Simon Bengtsson där lite andra trevliga människor var. Även S kom efter en liten stund, efter det så blev det stan en sväng och lite food på donken.




Ny skjorta - Boomerang.


Glömde bild på förätten men här är iaf varmrätten, Pasta med Skaldjur som är min favoriträtt!


Efterrätten - Glass med hallonsås,
yammie!


Haha, någon bild från kvällen. Resten var icke på min kamera.



Plastikkirurgi

Denna eftermiddag har blivit till en ta-hand-om-sig-själv dag! Mina syskon åkte till deras farmor och farfar idag och mamma och Anders är iväg och äter med några. Så är själv hemma, how nice?
Har tagit mig ett bad och somnade nästan, ska även fixa och trixa med min hy nu.
Sedan ska jag kolla på debatten om plastikkirurgi med Linda Rosing och Kissie. Dock så är Kissie en person jag aldrig skulle vilja vara och jag tycker inte alls om henne. Läser abosolut inte hennes blogg för jag tycker inte att en sådan person ska kunna tjäna pengar på att uttrycka sig på det sättet och vara som hon är. Men ska bli lite kul att se vad dem har att säga om detta. Själv så är jag emot sådant. Det är bara ett starkt tecken på att man inte trivs med sig själv och är osäker. Det kanske kan anses som ett bra sätt att få bort den känslan då, men jag tycker nog att man ska försöka bygga upp sin självkänsla istället då. Att vara osäker på sig själv och t ex göra silikonbröst gör ju bara att man inte kan känna sig älskad för den man är rakt igenom. Detta har Linda Rosing själv erkännt, att hon aldrig har känt sig älskad för den hon är. Lär dig att älska dig för den du är istället och gör saker som känns bra.
Sen kan jag däremot förstå att man vill göra det när man är äldre som botox och sådant. Men är emot att i ung ålder förstöra sig.


Snyggt ? absolutely not!



Höstdag

Vissa dagar är man mer driven till att göra saker än andra. Denna dagen kan jag säga att jag inte har haft lust till att göra något ansträngande alls. Hur hittar man inspiration till att göra det dagar som denna? Jag hittade faktikst tips på "blondinbella"s blogg som passade perfa. Hennes blogg ger super bra tips och inspiration så om du inte läser den redan, do it!
Att vakna så pass sent men ändå för tidigt för att det ska vara mörkt tycker man är inte alltid så härligt. Vaknade nämnligen vid 4.

1. När motivationen inte existerar så är det något som inte är i balans i ditt liv. Oftast brukar det bero på lite olika saker, du har jobbat/pluggat/stressat alldeles för mycket, jobbat med samma sak alldeles för länge eller så är det inget i ditt liv just nu som lockar och motiverar dig att vilja utvecklas och bli bättre.

2. Fundera på vad som skulle känna roligt att göra just nu. Vad känner du för? Vad längtar du efter? Försök hitta en balans i livet. Det måste du jobba med först för att hitta en bra grund att stå på. Jobbar du alldeles för mycket kan det vara bra att hitta lite tid för dig själv och träna kanske eller umgås med vänner. Inget i livet blir roligt om man gör det för mycket. Oxfilé blir till köttbullar varje om man äter det varje dag.

3. Tänk på ditt liv, är det utmanande för dig? Utvecklas du som person? Försök komma på något som du kan ha som mål under hösten. Att börja simma en gång i veckan, starta ett projekt, börja gå på en kvällskurs, börja blogga. Något som du tycker känns roligt och som du tror att du kommer att utvecklas av och känna motivation för.

4. Ha vissa frågor till dig själv som alltid får följa med “Vad tycker jag skulle vara roligt just nu?” “Vad skulle få mig att brinna för något?” Kommer du inte på något? Backa tillbaks lite, när brann du för något sist? Vad gjorde du då som fick dig att vilja engagera dig? Kanske hittar du tillbaks på rätt spår och kan sätta upp nya mål.

5. Acceptera att vissa veckor är tråkigare än andra. Vissa dagar är tråkiga och tänk igenom är det verkligen är kris med motivationen eller om det egentligen bara är en dålig dag? Njut av den dåliga dagen och gör något mysigt under tiden. Laga en god middag, baka eller se på en film, imorgon blir en bättre dag.

6. Sitter du och skriver på ett skolarbete och får inget gjort eller får ångest för att tiden mest går åt till att klicka in på Facebok, bloggar eller shoppingsidor? Vad gör det egentligen? Världen går inte under! Vissa dagar går bättre än andra och bättre att du har pluggat/skrivit lite än inget alls. Imorgon blir en bättre dag!

(Från Blondinbella)

Ett annat eget tips är att när du ska finna inspiration, tänk på något som du vill ha/gillar. Titta gärna på bilder som ger dig inspiration, jag brukar titta på bilder varav saker jag vill ha på. För att få vissa grejer kanske du måste uppnå dina mål. För tillfället har jag ett antal mål och vissa dagar är man till fullo taggad på att klara dem andra inte. Men man får aldrig glömma att kämpa!


Något som gör mig glad och inspirerad är shopping! Här på NK i Sthlm.


Tjejkväll

Kom nyss hem från S. Vi har varit en sväng på JFK med Norre där jag agerade lite som hästskötare åt dem. Träffade H och A som var mycket längesen, vi kom på att det är minst ett år sedan. Trevligt återsende av dessa bruds.
När S var klar åkte vi hem till dem igen och samtidigt kom J :) Vi har haft en trevlig tjejkväll men tyvärr glömde jag ju att ta med filmen vi hade tänkt att se, fail!
Men hade i alla fall trevligt och såhär mycket skratt och knäppa saker kan nog bara vi få till. Har nästan träningsvärk i magen. Detaljer kan jag inte gå in på men för er som känner oss rätt kanske ni kan förstå.
Sedan var det nattfood och sen åkte jag hem.


Visst är hon för gullig i sin mysoutfit ? ;)

Nu blir det sova för min del. Nattinatti, Love /H.


Sminkprodukter

Imorse vaknade jag halv åtta av min lillebror och hans kompis som hade sovit här. De skulle disskutera om alla Wii spel, well jag kunde inte somna om så jag gick upp tjugo i åtta idag. Har dock hunnit med en hel del. Pluggat, ätit, sminkat mig osv. Här nedan kan ni se vad jag använder mig av på en vardag. Lite tips på bra produkter.


1. Concealer "Cover all mix" - Make Up Store, tre olika färger.
2. Kajal - Elisabeth Arden, dark blue.
3. Blusher "Blush Subtil" - Lancome, Rose sable.
4. Ögonskugga "Eyeshadow duo" - Elisabeth Arden, beige och mörkbrunt.
5. Ögonskugga " Luxury eye colours" - Elisabeth Arden, svart, orange, grön, rosa, lila, gul, blå & vit.
6. Ögonskugga " Demo fap 5 colours" - Dior, ljusrosa, ljusgrön, ljusgul & ljusblå.
7. Foundation "Photogénic, ultra confort" - Lancome - Beige diaphane.
8. Dagkräm "Créme Teintée" - Dior, Spf 10. kan användas på alla hudtyper och den ger ditt ansikte brunare färg och glow.
9. Mascara "Diorshow" - Dior, svart.

Dessa produkter använder jag mig av till vardags. Självklart inte alla på samma sminkning.

Dagens sminkning
är: Concealer runt ögonen ("Cover all mix" Make Up Store), kajal (Elisabeth Arden), blusher ("Blush Subtil" Lancome), foundation runt näsan endast och läpparna ("Photogénic" Lancome), ögonskugga ("eye shadow duo - Elisabeth Arden) Först beige på hela ögonlocket och sedan den mörkbruna runt ögongloben och till sist Mascara ("Diorshow" Dior). Brukar även använda mig av en vit kajal att ta under ögat, se upp så att det inte blir för mycket bara men det ger större ögon.

Nu ska jag strax åka till S. Ska ta med en av mina favoritfilmer som jag såg för ett tagsen första gången. Men blev en av mina favoriter direkt. Så himla bra. "Kärlekens Slöja" heter den, See it!


John Mayer - Free Fallin'

Sitter och pluggar och lyssnar samtidigt på denna fina låt. Är nog en av de bästa som gjorts.  Love it!


göra-bra-grejer-dag.

Vad har jag egentligen gjort denna dagen ställde jag mig frågan när jag skulle skriva nu. Faktum är att jag nog bara har gjort "nyttiga" grejer haha. Sen kan man fråga sig frågan hur roliga dem är. Men denna tisdagen har jag i alla fall pluggat, varit barnvakt, städat mitt rum och rensat garderoben (tänka sig vad mycket kläder man glömt bort och inte hittat på ett tag man kan hitta när man gör det!) och även planerat upp mina nästa inköp haha! Bra va ;D Blev även väldigt glad när jag såg att Odd Molly hade lanserat en bäddkollektion! Vill ha.


Want it

Nu ska jag fortsätta med pluggandet. Love /H.


Första dagen på lovet!

Dagens aktiviteter började med en sväng på stan med Sessan :) Jackan jag tänkte köpa var slut så blev ett par lovely chinos från Boomerang. Thanks daddi :) Idag kom pälsjackan jag beställt med men blir att hämta den imorgon istället för mamma hade inte tid idag. Surt att det regnade hela tiden, håret blev ganska dissgusting faktiskt. Haha vår disskusion i provrummet på Boomerang var faktiskt väldigt rolig, kan tyvärr inte gå in på detaljer men vi hittade ju en super lösning till problemet sessy ;)
Sedan begav vi oss till Coffehouse by George. Där blev det fika och sedan kom J. Vi hade mycket att disskutera och tjejsnack är alltid trevligt.


Söta Johanna på George.


Nya chinos.

Nu ska jag plugga lite, Love /H.


It make the day harder

Har haft en lugn men mysig söndag. Den har bestått av film, ut en sväng och fixat saker med mammsen och plugg. Något jag har är stor prestationsångest och när det inte går som jag ville blir jag så himla arg, sur och besviken. Det kanske låter som något bra men det är inte alltid så himla roligt. Man gör sitt bästa men sen ser man ju felen där som egentligen var så självklara. Detta gäller i det mesta och speciellt i skolan. Finns så mycket jag skulle vilja göra på lovet men egentligen så vill jag bara vara hemma och plugga för att allt ska gå som jag har tänkt. Wierd? Ja, nästan. Något annat jag har är kontrollbehov och jag är pedant. Som den jungfru jag är stämmer mycket in på det stjärntecknet tycker jag.
Att ha inlämningar är en sak, då har man någorlunda kontroll på hur det blir, men prov. Det är det värsta som finns. Ångesten inför dem är pest och pina. Stressen den senaste tiden har gjort att jag är helt slutkörd på helgerna och mest bara vill ta det lugnt.
Något min lärare upptäckte var just att när jag skriver så skriver jag orden som ett nät/mönster. Snacka om wierd. Hade jag ingen anning om och genom det visste hon precis hur jag var i sättet. Kontroll, prestation och att det ska vara perfekt. Men guess what, jag ska lyckas och mina mål ska gå i hamn.

Resultatet av min brännskada av solen i somras har blivit extremt känslig hy så idag har jag tagit hand om den. Gjorde 3 steps skin från Clinique och även använde en bra rengöring för huden. Mitt ansikte har alltid varit fritt från finar och dylikt men nu vet jag inte vad som har hänt, Panik har jag så ska kolla upp det allt. Kanske i samband med stressen och prestationsångesten detta har kommit med.


3 steps skin - Clinique

Nu blir det kolla på film och sen sova, Love /H.


Lördagskvällen

Är precis hemkommen efter en mycket trevlig kväll hos E. Firade hennes födelsedag och maskerad var ju temat. Ni får liten titt på hur jag såg ut men bilderna har S så dröjer ett litet tag innan de kommer upp. Fick reda på detta försent för att beställa några kläder men blev batgirl i alla fall. Snart blir det sova och imorgon ska jag ta och sova ut ordentligt för inatt sov vi inte mycket, blir även lite plugg.



Nattinatti, Love /H.


Lördag

Nu sitter jag hos S. Vi ska nu vila efter en dag in the stable. Norre har blivit så fin så :D
Gårdagen var mysig och det började med att de hade gäster så blev tre rättersmiddag. Soppa, älgfilé, klyftpotatis och bearnesås och till sist glass med jordgubbar och grädde. Mycket gott och sedan blev det de nya bearneschipsen till Idol. Kan verkligen rekommdera dem! Lille Rabih var ju as bra även att det var rock-tema och hans ögon är ju helt underbara! Som en liten hundvalp haha.


Rabih

Nu ska vi vila upp oss inför kvällen som skall tillbringas hos Emma, Födelsedagsfest blir det och vi ska klä ut oss. Bilder kommer. Ha en bra lördagkväll, Love /H.


Fredagsmys

Har precis varit duktig och pluggat lite. Faktum är att mitt block tog slut haha så kan inte skriva mer. Ikväll blir det fredagsmys hos bästa S, ska kolla Idol och så. Rock-tema idag, how nice och hur kommer det gå för Rabhi med den rösten hehe. Men men, ska bli trevligt och om jag känner oss rätt kan det bli att vi fettar till det rätt bra ; D haha.

Denna låten spelas nonstop hos mig just nu, bara Älskar den:



Nu ska jag byta om osv. Ha en bra fredag, Love /H.


Shopping m.m

Har precis kommit hem efter en lång dag. Känns som att jag har gått hela dagen så har ont i benen haha. Började med skola + matte. Efter skolan mötte jag upp mamma och vi gick på stan och blev lite shopping och fika. Fick även med mig fika från Annie Johanssons så har lite dåligt samvete över fettet. Men även det har jag faktiskt, eller okej Ska ta tag i. För nu ska jag börja träna igen. No more ursäkter och dåliga bortförklaringar.

Har även lite småplaner kring landet USA där Anders släktingar bor. Kanske blir att jag åker dit antingen på sommaren eller ett år. Tror det blir bäst över en sommar eftersom jag inte har lust att gå ännu ett år extra och vet inte om jag vill det efter jag gått ut heller.. Men får se hur jag gör, känner i alla fall att det hade varit skönt att komma iväg ett tag.

Dåliga bilder eftersom jag fick använda mig av mobilen men det får duga!

Dagens:


Kofta -
Ralph Lauren, Linne - (from Johanna), Jeans - Miss Sixty


Fika med mamma!


Bästa mamma !


Kofta -
Våran Kåk


Vippad kjol - H.M


BAD picture,
Läderbyxor


Till lördag! Lacktajts och mask

Nu ska jag fortsätta prata med J i telefonen! byebye, Love /H.


The day

Dagen började med idrott där vi hade massage, lovely! Jag som älskar massage kunde tyvärr inte få den "riktiga" för jag hade kramper i magen så hade ingen lust att lägga mig på den. Fråga mig inte varför jag gick till skolan ändå men kände väl att det behövdes! Men lärde ju mig i alla fall en del om hur man gjorde haha. Sen var det engelska och kunde verkligen inte koncentera mig för kramperna bara fortsatte och blev värre! Våran lärare tycker även att vi ska ha catwalk i klassrummet så ska man beskriva vad den personen som går har på sig, vad lär man sig av det egentligen!? haha! Det får jag nog reda på nästa engelskalektion, update on that then.

Efter skolan blev det hem till pappa en sväng och sen åkte jag till J :) Vi flyttade över hennes kläder och passade på att rensa. Det var ju en del haha. Sen blev det till George, I have missing it! Har ju inte haft tid för det när pluggandet har tagit upp all min tid. Där satt även L, F och J. Nu är det sängen som gäller och jag älskar att ligga här under det mysiga duntäcket.

Dagens:


Skjorta -
Ralph Lauren, Chinos - Sthlm LM, Skärp - Saddler, Kavaj - Tiger of Sweden, + Stövlar - Gant.


Rosettdiadem ofc.

Ne nu blir det sova för min del, sleep tight. Love /H.


Starbucks

Starbucks kommer till Svergie - How nice !?

Läste detta innan och lyckan var fullbordad!:

Café-kedjan Starbucks etablerar sig i Sverige.
I början av nästa år öppnar det första cafét på Arlanda flygplats.
Starbucks är världens största cafékedja, men har hittills avstått från en svensk etablering. Anledningen har varit att ett antal svenska aktörer var tidiga att haka på latte-trenden. Men nu kommer alltså Starbucks till Sverige. Det sker i samarbete med restaurang- och resekoncernen SSP, skriver DN.se.

För övrigt så cpar blogg.se så jag kan inte ladda upp bilder vilket suger!


mm muffins !

Vaknade av att magen gjorde skit ont. Så blev att stanna hemma idag. Har passat på att sova länge och plugga en del. Vaknade av att mina syskon och mamma hade bakat muffins, great! Så det blev min frukost haha.

I helgen blir det fredasgmys med bästa S på fredagen och på lördagen är det Emmas födelsedagsfest då vi ska klä ut oss, funderar på vad man ska klä ut sig till bara. Maybe it be batgirl! haha.



 


Måndag.

Vissa kvällar kan jag helt enkelt inte somna. Jobbigt är det, och oftast beror det på stress och liknande.
Har ju ändå glömt att skriva vad som hänt denna dagen och notera att det är till den 19onde inte 20onde (kl är över 00.00). Så passar på nu.
Dagen började med svenska och avslutades med spanska. Jag har valt att gå till steg 2 nu och detta kommer innebära att jag får ha en lektion helt för mig själv varje gång. Bra tycker jag, lär ju lära mig mycket mer i alla fall.
Efter skolan skulle jag beställa tid hos frisören, för jag har bestämt mig efter många om och men, jag trivs inte i det bruna utan ska bli blond igen. Men självklart jobbade hon inte idag när jag väl tagit tag i att gå dit haha.

Blev att gå hem i småregnet och sedan kom T. Haha, jag har även lyckats med min klumpighet ännu en gång. Skulle göra pannkakor. När jag ska sätta igång med smeten så spiller jag ut mjölet, lyckas krossa ägget i förpackningen och fanns bara det kvar, välta ut nästan alla bunkar haha och annat smått och gott. You name it. Sist men inte minst, gjorde jag felet att lägga i grahamsmjöl istället. Usch, det var inte gott vill jag lova. Aja är väll inte gjord för att göra pannkakor kanske haha.

Efter det blev det ut en sväng med mamma och fixa lite stuffs och sedan hem igen. Nu ligger jag i sängen och tänkte ta och försöka sova snart. Klockan behöver vi inte ens tala om. Hoppas jag inte kommer in i mina gamla sömnproblem igen, då fick jag ta piller och det var jobbigt att vara trött så ofta så denna gången ska jag skärpa mig innan det blir värre.


Blir blont igen.


Vogue

Har precis kommit hem och skall nu äntligen öppna min nya Vogue tidning, fabulous!
Älskar denna underbara tidning och det känns som att det inte var allt för längesedan man köpte den bara för att kolla på alla underbara kläder och låtsas förstå vad som stod. Dock så var ju detta för några år sedan haha.
Använder även denna som inspiration till både utseende och i min engelska.
Står b la om IT tjejen Alexa Chung som jag tycker har ett väldigt speciellt, unikt men vackert utseende.


Alexa Chung


Very good

Gissa vem som har fått äran att bli Calvin Kleins nya kalsongmodell!? Jo ingen mindre än Cristiano Ronaldo. Dräggel, dräggel! Mycket bättre kunde det ju inte bli. Antagligen slutade David Beckham eftersom hans kära fru fick sparken och den nya tjejen för dem blir Megan Fox. Antar att svartsjukan tärde hårt på stakars Vickan pickan!


favourite memory

Har precis kollat lite på Juventus matchen som min morbror Claes kommenterade :) Är faktiskt lite avis på han som är i Milano nu och gör detta. Älskar ju pasta och Italien verkar vara ett underbart land som jag skulle vilja besöka. Att landa i Hollywood över natten är ju inte heller helt fel.
Kommer aldrig glömma min drömprao hos han i åttan, fick vara med på Viasat Sport. När han kommenterade matcher fick man ha hörlurar som man hörde exakt samma ljud som är på själva matchen. Kändes nästan som man var där och sen fick jag se hur han förberedde sig inför att kommentera matcherna. Alla olika kommentatorer gör nämnligen olika med hur de har det upplagt under matchen fick jag veta. Sen fick jag se hur de klipper ihop programmen, hur man sätter dit text och rutor osv. Men det bästa av allt var att jag fick följa med till England! Där hade Claes som uppdrag att besöka Leeds för att träffa David Healy och interjuva han och även interjuva Bojan Djordjic som då spelade i Plymouth. Fick även gå ut och äta med han eftersom han är vän till Claes.
Förutom det så hade han med sig en fotograf under resan som var lite speciell. Någon som jag aldrig kommer att glömma haha. Vi bilade nästan hela tiden så fick ju se en hel del av England. B la Stonehenge och vi åkte även London Eye. Det var en upplevelse.

Vill även tillägga att jag har världens bästa morbror man kan ha! Svårt att hitta snällare, mer omtänksam eller underbarare person :)

Lite bilder, dock så var jag väldigt onöjd med bilderna då så har strukit över mitt ansikte. Orginalbilderna har jag på min förra dator som började brinna så att hela hårddisken förstördes så detta får ni nöja er med.




Leeds.


Jag och David Healy.


Bojan Djordjic och jag.


home again

Är hemma nu efter ett trevligt dygn hos S :) Sitter och äter soppa med fisk och saffran i. So nice, påminner om julen med saffranssmaken och perfekt eftersom jag älskar havets gåvor! Igår blev det träning för JFK för hennes del och jag hann knappt komma förrän det var dags att åka dit. Hennes nya älskling Norrman är en mycket fin herre som jag tror att hon skulle kunna gå rätt långt med. Efter det blev det kolla Idol och sådant, mysigt även med räkor, vitlöksbröd, vindruvor, oliver m.m till detta. Tycker nog att rätt person åkte ut. Hon är ju så himla jobbig. Kvällens läskigaste var kring 1 när jag och Sofie blev livrädda för det kom nattbesök hahah.
Idag var det JFK igen och hoppträning för S och Norre. Det gick mycket bra och man kan ju konstatera att 1.10 är ingenting för honom. Sen blev det hem till S igen, färgade naglarna osv hah. Kanske ett bra steg till att sluta med min fula ovana att bita på dem. Wish me luck. Kvällen blir lugn today och ska även passa på att plugga lite.


Älskar Rachel Leighs armband med söta rosetter på, So cute.



Nu ska jag vara social mot våra gäster! Love /H.


Pimp my folder

Tyckte att mina pärmar var såå tråkiga att se på. Jag menar man behöver ju inte göra saker och ting tråkigare än dem är. Hade kvar lite bilder sen min redovisning om Chanel och skulle precis slänga dem när jag kom på idén ;) So I pimped my folder!:


Chanel-tema ofc


Nätshopping

Beställde denna underbara jackan today. Tack bästa mamma!


Perfekt till kalla dagar nu i höst/vinter.


En höstdag

Sitter ännu en gång med vad som känns som en evighetsprocuder, engelskan. För tillfället skriver jag om vad dopamine och serotonin är för något och skall strax gå in på synonymer.
Fick erbjudande att se HV matchen today men anser att denna matchen är lite för tråkig för att gå dit och se, bättre att göra det på en roligare match. Dessutom har jag en hel del plugg att ta mig igenom. Förutom engelskan är det läsloggen, matte och att fixa pärmarna som står på schemat. Eftersom detta är vad jag skall ägna dagen åt är min outfit för dagen myskläder och no makeup. I like.
Idag åt jag hemma så gjorde lagade lite smarrit by myself. Jag gillar tortelini väldigt mycket så bestämde mig för att göra det och min egenblandade tomatsås. Mycket enkelt och går snabbt. Såsen är godare än den ser ut ;) Haha.



Ha en bra dag, Love /H.


How cute!?



Blair
, if you ever forget that you are Blair Waldorf, don't forget that i'm Chuck Bass.. and I love you




Vinter?

Nu sitter jag och nöter på engelskan, varför människan har ett behov av att vara "risktakers" handlar det om. Känns som att den aldrig tar slut! Senare blir det jobba på läsloggen och även lite SH. Men nu är jag faktiskt värd en behövlig paus I think. Har även hunnit med att hälsa på pappsen en sväng. Även hans gulliga tjej var hemma. Hon jobbar som flygvärdinna så är iväg på jobb ibland. Har ju fått höra en del "flygvärdinnestorys", dem är rätt roliga ska jag säga! haha.
För övrigt så tycker jag att det var lite creepy att det snöade för nån dag sen! Mitt i hösten liksom.. Tänk på att nästa löning skall det köpas julklappar för! Känns som att det nyss var sommar? Mörkt börjar det bli med. Redan vid sju idag var det bäcksvart ute! Kan medge att det är ganska mysigt på vintern men är nog mer värmens och ljusets människa. Gillar inte heller att man måste använda vinterjacka. Klumpig och stor. När jag gick upp till mitt rum innan så märkte jag hur kallt det var! Så fick sätta igång värmen. Wierd!

Dagens:


Kavaj -
Tiger of Sweden, Blus - In Wear, Scarf - Kashmir, don't remember, Jeans - Zara, Stövlar - Gant.

Ne nu är det bara att fortsätta med allt! See you, Love /H.


Cute Aaron.

Hahahah, är inte Aaron Carter allt för söt! Älskar hans sexiga oranga overall med som i Aaron på. Alla kommer väll ihåg låten "I want candy", säg någon som inte älskade denna låten när man var liten och som inte kunde låta bli att charmas av den urgullige Aaron. Ögonen är ju hur söta som helst, men pottfrillan? hahah, hur kunde man gilla den egentligen. Big question for me.
Det har dock mest gått utför Aaron i äldre dagar med både droger och karriär. Det gick betydligt bättre i karriären för den äldre brodern Nick som ju är med i Backstreet Boys.


English, please.

Kom hem från skolan för en stund sen och nu är det engelska som gäller. Datorn som hjälp till att söka ord och musik, kaffe på högersidan för att hålla piggheten på hög grad och Vogue på andra. Denna tidning tycker jag är så faboulous!

Den är välskriven och innehåller det senaste från de stora modehusen. Att den är välskriven och har intressanta reportage gör att den är perfekt att ha till hands när man skriver på engelska. Den är bra inspiration till ord och hur du skall lägga upp meningar. Den har dessutom med de vackraste kvinnorna i världen och sådana som är bra att se upp till. Har aldrig sett Paris Hilton i detta magasin, har ingen anning om hon varit där men skulle tro att i sådana fall skulle det vara för sämst klädda som hon blivit utsedd till ett flertal gånger men nu blivit omkörd av Lady GaGa.

Idag hade vi redovisning i svenskan, jag hade om modehuset Chanel och det gick nog rätt bra. Älskar stilen på deras kläder och detta är något som jag också ser som en inspirationskälla.
Tiden bara springer iväg och det känns som att det är massa saker man inte hinner med! Jag har börjat sätta skolan före allt annat som kanske märks även här i bloggen. Men det är hela din framtid och vem vill ångra sig resten av livet för att man var dum nog att inte prioritera det. Yeye, just me and my thoughts.

Hahah, skrattade ihjäl mig när min lillasyster fick äran att ta kort till dagens eftersom det annars inte blir på hela mig och en 6åring plus Canon kamera ser rätt roligt ut ihop vill jag lova! Men lägger in en av de korten jag inte skrattade på i alla fall. So here you have,

Dagens:

 


Piké - Ralph Lauren, Tröja - Boomerang, Chinos - Sthlm LM, Stövlar - Gant, Diadem - Gina.

Ha en bra kväll! Love /H.


Ed Westwick mer känd som Chuck Bass


The nicest thing you ever seen !






XOXO, GG


Heartattack!

Kom nyss hem från skolan och har även hunnit med att göra lite till på min läslogg. Jag har valt boken "På Tänd" av Melvin Burgess. En bok som jag kan varmt kan rekommendera. Den får en att verkligen tänka till och sådana böcker älskar jag.
Fick precis världens hjärtattack med av ett sms från Angelica! hahahah. Det var roligast på länge men kan tyvärr inte gå in på detaljer men om ni får det så fattar ni nog! Har även skickat detta till Johanna som fick världens hjärtklapp hon med. So send it if you get it.

Dagens:


Blus - Indiska, Jeans - Zara, Stövlar - Gant.


Men nu blir det plugg och annat! Love /H.


Study

Känner att jag börjar komma in i det här med pluggandet nu och ska försöka göra allt för att stanna i det! Bra pluggtips kan jag dela med mig av också. Det fungerar i alla fall på mig.

1. Skriv upp alla läxor i din kalender och den dagen du tänkt börja och avsluta på.
2. Innan du går hem ska du ha pushat dig själv och förberett dig på att det blir plugg även när du kommer hem.
3. "Lura" och intala dig själv att om just det du ska läsa om / jobba med är jätte roligt.
4. Sätt dig inte vid datorn eller tvn när du kommer hem utan ta tag i pluggandet först.
5. Ät/drick något gott samtidigt som du pluggar. Gör dig piggare osv.
6. Skriv upp innan du pluggar vad du skall ha gjort denna dagen och se till att gör det.
7. Skippa ursäkterna till att inte göra det och sätt bara igång!
8. Ta korta pauser emellanåt.
9. Hitta ett ställe där du känner att du koncentrerar dig. Antingen i ditt hus eller någon annanstans.
10. Plugga själv.
11. Kom på bra argument till att du ska plugga. T ex om det är något speciellt du vill ha i framtiden.



Ne nu ska jag sätta igång med det som står under dagens "Att göra lista". Kom ihåg, du kommer ingenstans utan kunskap ;) Love /H.

Ett gott skratt!

Äntligen ligger man i sängen efter en skön söndag. Har hunnit med att städa rummet, ha gäster, äta en enkel lunch som bestod av potatissallad och rostbiff, göra klart min engelska redovisning och skratta ihjäl mig till den här videon! HAhahahahah, ni kommer också få er ett gott skratt så kolla redan nu!



Nu blir det lite plugg till och sedan sängen, ha en bra söndagkväll! Love /H.


Make a choice.

Sitter och skriver en inlämning jag har valt att göra i engelskan. Om saker som sker i ditt liv, är det slumpen som avgör eller vad är det egentligen som gör att allting händer? Det är en intressant fråga tycker jag. Själv tycker jag att livet går ut mycket på dina val du gör. Både stora och små. Vissa val du gör påverkar saker och ting i ditt liv mer än du tror och andra mindre. Ibland kanske du ska tänka efter mer i dina val du gör. Ställa sig frågan är detta verkligen värt och vad kan detta ge för effekt?
Det är något vi alla borde bli bättre på. Egentligen är jag inte den bästa personen att vara ett föredöme i detta eftersom jag har gjort många dumma val i mitt liv. Skulle kunna ta en hel dag att räkna upp alla små och stora val jag ångrat. Men det viktigaste jag har fått lära mig är att man alltid ska stå för saker och ta konsekvenserna av det man gjort. Det lönar sig alltid i längden.

Slumpmässiga saker som händer i ditt liv är ibland svåra att förstå och man kanske ställer sig frågan, vad har jag gjort för att vara värd detta? Det kanske helt enkelt handlar om att du skulle lära dig något av det som hände och sedan bära med dig detta i resten av livet.
Stora val har du såklart bättre kontroll över att förutse och göra rätt i medan vissa småval kan ge något slumpmässigt som du inte hade räknat med. Ex på detta är att en tjej valde att gå ut och gå just den tidpunkten vilket gjorde att hon blev påkörd av en full chaufför och dog. Kanske inte ett så himla vanligt problem men att hon valde att just gå ut vid den tiden och gick över gatan just då resulterade i detta.
Det finns också val i livet som att du sa något till en person som faktiskt tog mer illa vid sig än du trodde och sedan fick stora konsekvenser för den personen.

Vissa val kan göra att någon aldrig mer pratar med dig och ibland tänker man inte på hur stora effekter vissa saker du gör i livet verkligen har på någon. Småval kan resultera i dig själv som person också. Du kanske säger att du är en svag människa, i vissa saker men det tycker jag man väljer att vara. Du kan alltid välja att vara starkare och vissa kanske har mer kvalité och förutsättningar men som sagt, du har alltid ett val.
Man kan aldrig skylla på saker som att jag är sådan här för att min pappa slår mig, jag har växt upp med det och det. För du väljer faktiskt själv hur du vill göra med din framtid och annat. Din framtid finns där och hur du skall göra med den är det bara du som avgör.

Which way do you choose?

Märkte att det blev rätt mycket text, men gillar den här frågan haha! Men det får ni leva med och grattis till dig som läste allt haha. Ne nu ska jag fortsätta skriva på inlämningen! Love /H.

 


Go Sverige!

Följ min blogg med bloglovin

Precis hemkommen och nu är det matchen Sverige - Danmark som gäller för min del. Säkerligen för de flesta av er andra också. Heja Sverige!



Har även hunnit att skriva klart om Yorubafolket. Med slutsats till detta blev det lite fler sidor än tänkt. Well, that's me. Älskar att skriva och reflektera. Sen skall det läsas igenom minst 5 ggr för att vara så bra som möjligt. Kan ju hoppas att det blev bra då i alla fall. Kände att denna lugna helg var väl behövlig och även denna kväll blir lugn. Vi har haft lite fotbollstips här hemma. Priset blir frukost på sängen så hoppas jag vinner! I vår familj är vi tävlingsmänniskor som hatar att förlora så man får hoppas detta kommer undan utan tjuriga miner ;) Andrea satsade på samma resultat som Noel, as usual. I den åldern är man allt för gullig.

Imorse var jag barnvakt åt min lillasyster, hon kom med en idé som hon tyckte var briljant. Hon hade läst i sin kära Bamse tidning om bus. Detta var att man kunde ta ett mjölkpaket och fylla det med vatten. Så detta gjorde vi såklart. Så när mamma skulle ha lite kaffe med mjölk i efter maten så fick hon sig en liten funderare. "Det här ser ju inte ut som mjölk?". Så hon skulle se vad det var för fel på mjölken och upptäckte då att det var vatten, Anders som stod brevid fick sig en liten aggresiv utfrågning om det var han. Men nej, han visste ju inte heller något. När det sedan visade sig vara oss blev det genast andra miner haha.

Ha en finfin kväll! Love /H.


Nicest Thing

Har ju glömt bort att visa bilderna från firandet av mig. Kanske inte så konstigt egentligen! Hade på mig en svart klänning från French Connection som är ett av mina favoritmärken och självklart ett rosettdiadem. Men men, here is some pic's:


Jag och bästa Sofie :)


food at Jensens.

Resten av dem hittar ni på facebook. Just nu håller jag på att skriva sammanfattningen om Yorubafolket. Spelas just nu (mest lugna eftersom det blir sleeptime strax):





Britney Spears - 3.
Take a minute - K'naan.
Akon feat. Michael Jackson - Hold my hand.
Kate Nash - Nicest Thing.

Nu är det dags att sova, sleep well Love /H.


Erik Grönwall!

Snälla låt Erik Grönwall vinna och Camilla Håkansson åka ut! Erik får alla tjejers hjärtan att smälta när han sjunger medan Camilla bara gör bort sig mer och mer. Dels hon kan få ett plus till att framträdandet hon bjöd på ikväll var okej, men hennes kommentar efter? "Det hade ju varit kul om jag fick komplimanger för annat som att mitt nagellack är fint". Tål inte människan.
En annan bra är Tove. Hon och Erik is my favourites.



Love /H.


Dagen i allmänhet

Nyss hemkommen från en dag i skolan. Började med religion där vi nu har börjat med naturreligioner. Var faktiskt lite intressantare än jag trodde, jag menar visste du att en av dess utövare har som rit att när övergången från pojke till man och från flicka till kvinna så skall dessa ut på läger. Ett tjejläger och ett killäger förstås. På killägret skall killarna bli omskurna och sedan kokar man en soppa på det som skärs bort! Det var det äckligaste jag har hört måste jag säga.
En annan grupp utövare av natturreligionerna tror att när kvinnorna badar så är det bubblorna i vattnet som åker in och gör ett barn. Så om du inte är gravid kvinna och skall bada så måste du bada mycket försiktigt så att det inte uppstår några bubblor i vattnet. Tror inte de är så bra på preventinmedel! haha.
Efter religionen hade vi samhäll och sedan slutade vi för dagen! Åt mat på Ztyle och sedan blev det stan med R en sväng. Lyckades med att spruta ketchup på byxorna mellan bena så det såg ut som något annat, fail! Tur att det bara var lite grann annars hade jag nog inte besökt staden! Dessvärre verkar inte min jacka finnas kvar, not nice.

Dagens:


Skjorta -
Ralph Lauren, Tröja - ?, Bälte - Saddler, Chinos - Sthlm LM.


Diadem - don't remember.

Kollade precis kalendern och kom på att jag har en del att göra! Ska skriva sammanfattning om Yorubafolket, läsa Svenska Statsskicket, engelska glosor och sådant. Have a nice evening! Love /H.


Sleep tight.

Sovit i flera timmar denna dagen, men är fortfarande helt död. Så blir tidig sängtime för mig idag. Behövs känner jag! Så inte mycket gjort denna dag inte.
Behoven bara växer men det viktigaste just nu är att jag vill ha fler älskade shortor, rosettdiadem och andra snygga varianter, quiltad jacka, skinnhandskar osv. Så detta blir mina nästa och mest priorietarade köp framöver. Maybe, I should pretend en ny vinterjacka och sådant i stället. Aja, får se hur det blir med den saken. Har ju en tendens av att vela fram och tillbaka om allting. Sen när jag väl går på stan köper jag upp pengarna direkt sen går hem och ber om mer sen är även dem borta. Måste nog gå en kurs i ekonomi I think!


Inspirationsbild till diadem som Blair är expert på. I like a lot!

Har faktiskt kommit på 2 egna sömntips, sov med ögonbindel och om du är känslig för ljud använd öronproppar!
Det förstnämnda provade jag faktiskt i natt och det hjälpte. Nackdelen är att jag inte vaknade imorse och hade råkat stänga av alarmet i sömnen haha. Öronproppar kommer jag inte att testa eftersom jag inte är alls känslig för ljud. Det kan vara en jordbävning utan att jag vaknar!

Ne nu blir det sängen, nattinatti Love /H.

 


News

För tillfället ligger jag i sängen, vilar lite halvt och äter hallon med socker, yammie. Idag blir det ta det lugnt, kunde inte somna inatt - igen. Och även lite plugg. Guess what I did 01.00 this night! Jo, jag gick upp och städade rummet hahah. Fick panik på det stökiga och kunde ju inte somna! Så det blev vad jag gjorde.
Kollade nyss på lite bloggar och hittade "Sömntips". Kunde detta komma mer lägligt? Tänkte dela med mig av dessa, so here you are:

Hur kan jag förbättra min sömn?

1. Bestäm en "vakna upp"-tid och en "gå och lägg dig" -tid för varje dag. Denna tid ska vara samma hela veckan.
2. Låt din kropp slappna av innan du går och lägger dig, ta ett varmt bad t ex och låt din kropp varva ner.
3. Gör något som får dig att må bra innan du lägger dig, läs t ex en bok eller något annat som gör dig lugn. Gör detta så du är säker på att kvalitén på sömnen är bra. För det är aldrig bra att gå och lägga sig stressad, ledsen eller arg.
4. Nya efterforskningar visar att hormoner släppts ut under sexuell aktivitet kan förbättra sömnen.
5. Undvik att röka och dricka, det kan väcka upp dig lättare under natten.
6. Träna regelbundet, men minst två timmar innan du går och lägger dig.
7. Sitt inte framför datorn eller Tvn precis innan du ska gå och lägga dig, ljuset kan lura hjärnan att det fortfarande är dagsljus.

På Samhällskunskapen har vi som läxa att checka nyheterna så innan den lektionen så tänkte jag vara lite duktig och tog två tidningar, J-nytt och Metro. I Metro hittade jag den Sjukaste nyheten jag i alla fall har hört!
Ni ser den här nedan och i texten står det:

"Ett samhälle i norra Sverige med 25 000 enbart kvinnliga invånare, där många av dem är lesbiska skogshuggare. Vad som tycks vara något mindre nogräknade journalisters våta dröm sprids nu i kinesiska medier. Världens enda kvinnostad, Skakebao, ligger i Norrland och grundades redan 1820 av en rik änka. Män får under inga omständigheter tillträde - då "slås de halvt ihjäl" av kvinnliga poliser. Den som lämnar samhället och har sex måste bada innan hon får träda in i gemenskapen på nytt."
Sen fortsätter den med lite annat, men inget intressant.



Blev rätt mycket i ett inlägg! Är så vissa dagar att ibland har man massa att säga och ibland inget. Kunde ju jämna ut sig istället haha. Have a nice day, Love /H.


Ny design!

Nu har jag äntligen en fräsch design! Får bara ta och tacka gulliga Sofie för detta :) Besök hennes finfina blogg: http://honsomhetersofie.blogg.se/

Kvällen har varit lugn. Pluggat, städat rummet lite, kollat på tv med mammsen, "Bonde söker fru" och checkat "Livvakterna". Inte filmen, utan en serie som mamma bara måste se så blev att jag kollade med.


Livvakterna - en dansk kriminalserie.

Nu blir det sleeptime. Sleep well, Love /H.


Rosetter <3

Efter en dag som har känts otroligt lång men egentligen faktiskt inte varit det så är man äntligen hemma och nu ska jag ta och vila! Jag som trodde att jag var sen idag hade tydligen fel för vi hade ju ändrat på schemat och skutit upp lektionen. Lucky me.
Har även hunnit med att plugga om det Svenska Statsskicket. Börjar få in det i hjärnan nu, men jag är tyvärr en av alla som måste läsa en text gång på gång för att få det att sätta sig i hjärnan! Hade önskat att man var en av alla er läshuvuden där ute. Hade ju underlättat något otroligt. Resten av dagen blir det plugg och åter plugg. Jag ska skärpa mig nu och sluta sitta vid fik hela dagarna, det kan jag göra när jag inte har plugg att göra.

Har även fått en ny förälskelse, och det är diadem! Gillar speciellt dem med rosett på. Tycker att diadem kan vara så gulligt och faktiskt lyfta en outfit rätt mycket. Min räkning gick till 15 st av de jag har på skrivbordet i alla fall haha. Dock så tröttnar man på dem rätt fort. Nya diadem med rosett på nu tack! 
Mitt nya behov:


Gillar också allt med rosetter på. It's soo cute! 

Andra behov (allt från Henri Bendel):

                   




Hur mysigt är det inte med ljus på mörka kvällar? Det ska jag ha nu i vinter. Passar även perfekt till ett varmt bad.

Ne nu blir det plugg för hela slanten! See ya, Love /H.


Fikatajm!

Sitter på Coffehouse även denna eftermiddag. Guess we gonna be stamguests soon ;D Snygg svengelska där med haha. Vi övar arabdansen, lyssnar på musik, fikar ofcourse och äter godis. Mycket bra kombination. Sitter här med de två J:en. Girltalk som alltid är trevligt. Tror det har blivit en fikamänniska av mig sedan alla fik har startat i JKPG. Well, I must say that I love it! Hur mysigt är det inte att ta en fika med sina tjejkompisar och sitta och prata om allt mellan himmel och jord? haha, jag är ju en person som gillar att prata och att äta så det går nog bra ihop sig! Av de 3 fiken på Juneporten så föredrar jag definitivt Coffehouse och Adelante.


Coffehouse har de lätt det godaste fikat. Inget som jag kan tycka är äckligt och bland favoriterna är det "Vanilj yoghurt med färska bär", Latte, Muffinsen - ta en rosa de är lätt de godaste.
På Adelante så är milkshaken helt underbara, du kan även välja att blanda vilka smaker du vill. Passa även på att köp deras blåbärs/hallon paj.
Andra tips på fik i Jönköping är Claras och Waynes. Waynes är dock bäst på sommaren då man kan sitta utanför som är på solsidan.

Dagen började med skola, vi hade först engelska och sedan svenska. Till svenskan hade jag med mig min bärbara dator för att jag hade lite saker där till min redovisning. Men självklart fungerar inte det trådlösa internetet så kan inte skicka över arbetet ändå! Då blir man irriterad.
Om en stund ska jag hem och plugga lite.

ha det bra, Love/H.

update

Efter fikat blev det hem en snabbis och sedan kolla på J-Södra eftersom E:s boyfriend spelade. Mycket trevlig stund som man alltid har med E :) Så blev lite mindre pluggtid än tänkt. Men det ska jag ta igen imorgon.
För övrigt så är jag väldigt irriterad denna dagen. Trodde bättre om en viss människa men visade sig att denna var lika låg och omogen som en 5 åring. I have'd tried my best men nu är det samma metod tbx vilket du lär märka. Tur att det finns bättre människor som gjorde min dag super ändå :)
Här kommer även dagens outfit!

Dagens:

Boomerang, Blus - Ralph Lauren, Jeans - Replay


Tröja -

































Sött halsband jag fick av amanda i födelsedagspresent.

Ne nu är det dags för sängen, sleep tight. Love /H.


Stright up from Coffehouse!

Nu sitter jag på Coffehouse by George med J. Har kopplat in hennes dator så spelar musik, checkar facebook osv.
Innan var O med också. Mycket trevligt var ju ett tagsen jag träffade henne nu så blev att gå igenom the latest om allt från kläder till killar och det var ju en del ;) Kan tyvärr inte dela med mig av allt till er. 
Senare ska jag hem och plugga lite! Blir lite HI och ENG
Some pics from the day:
freesch
hahah, seriöst i staden! 
Apropå det senaste så missuppfattar vi alla varandra någon gång och det har jag en tendens till att göra ganska lätt och ibland kan det gå fel. Är ledsen för det som hände och ni vet vem jag menar till. Så hoppas du kan förstå det. 
Det som spelas för tillfället:
Have a nice day! Love /H.

Jay-Z <3

Så bra, dock mycket bättre live. På VMA 09 ägde den så leta upp den om ni har tid!


Kanelbullens dag (Y)

Idag är det ju Kanelbullens dag, and I love it ! Färska bullar är det bästa som finns och hemmabakat ska det vara. Hatar konditoribullar, de går bort. Om du inte har ätit någon ännu, ÄT om du inte vet hur man gör. Well, I do so this is how you do!:

Klassiska Kanelbullar:

Du behöver:
25 jäst för söta degar
75 g smör eller margarin
2,5 dl mjölk
0,5 dl strösocker
1 krm salt
1 tsk malen kardemumma
ca 7 dl vetemjöl

Fyllning:
50 g margarin eller smör
0,5 dl strösocker
1 tsk kanel

Pensling:
1 ägg

Garnering:
Strösocker

Gör såhär:
1. Smula ner jästen i en degbunke.
2. Smält matfettet och tillsätt mjölken och låt det bli fingervarmt, 37 grader.
3. Rör ut jästen i lite av degvätskan och tillsätt sedan resten. Tillsätt salt, socker och kardemumma och rör om
4. Använd gärna elvisp med degkrokar eller hushållsmaskin för att arbeta in allt vetemjöl i degen. Degen skall bli mjuk och smidig. Låt jäsa 30 minuter övertäckt.
5. Gör fyllningen. Rör ihop matfett, socker och kanel.
6. Kavla ut degen till en rektangulär platta, ca 20 x 50 cm. Bred på fyllningen och rulla ihop. Skär ca 1,5 cm tjocka skivor och lägg dem i bullformar med snittytan uppåt. Låt jäsa ca 30 minuter.
7. Vispa upp ägget med vanlig visp och pensla försiktigt på bullarna (inte trycka hårt). Strö över pärlsocker.
8. Grädda mitt i ugnen i 225 grader i 8-10 minuter eller i varmluftsugn 200 grader i 10-12 minuter.



 


lovely

Är nyss hemkommen från S. Va en underbar kväll igår så tack alla ! Perfekt firande för min 17 årsdag som dock blev lite försenat. Har tyvärr inte haft tid att uppdatera här och har dessvärre inte tid nu heller för ska iväg om ett tag och träffa min kära släkt. 67 st blir vi så det blir nog trevligt. Bilder från gårdagen och annat kommer inom tid.


Ett litet smakprov från gårdagen!
 
Ha en bra kväll! Love /H.


Your body is a wonderland

Äntligen tar man det lugnt efter en rätt händelserik dag. Har förberett lite smått & gott för morgondagen and I think it's gonna be fun ;)
Dagen började med matte och slutade med samhällskunskap. Efter detta skulle jag följa med Angelica till a6 och Susanna tog samma tåg. Det gick inom några minuter så vi var ju tvugna att springa! hahah, jag + stövlar + halt ute = BAD KOMBINATION. Det hela började med ett tappert försök till att springa och slutade med en bell i nerförsbacke på asfalt pladask brevid en kille i kanske 20 årsåldern som fick sig minst 5 sizer större ögon, en gapskrattande Angelica som skådat det hela och en lika skrattande Susanna som undrade varför jag helt plötsligt låg på marken ! Men jag kom upp lika snabbt som jag föll och på vägen till bussen var det skratt blandat med tårar haha för ONT gjorde det ska jag säga ! Landade ju på rumpan haha.

      
Hahah, jag vet att du bjuder på den Angelica ;) also do I hahah.


Tror att jag har skappat en stor kärlek till Chinos. Well, I can say that I love it!
Dagens:


Polo tröja- Ted Baker, Chinos

Igår fick jag ett super bra låttips av S! Är inte ny men så himla go enligt mig dåva. Listen and Enjoy:



Ne nu ska jag ägna resten av kvällen åt plugg och inte mer dumheter! Love /H.


RSS 2.0